Soru Mi note 10 lite ekran değişimi ne kadar tutar ?

nasml09

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nasml09
Cihazım
Redmi note 4x
Konular
24
İyi günler 2.el mi note 10 lite almistim herşey iyi guzel giderken notch sorunu bende de olmaya basladi parlakligi fulledigim zaman ekran kafayi yiyiyor. Bunu tamir ettirmek istersem bana ne kadara mâl olur acaba ?

onur17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
mi5 prime
Konular
3
~2bin tl (orjinal)

BerkayOztas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Stajyer Telefoncu
Konular
3
Ekranları versiyon seçiyor. Ona dikkat edilmesi gerekiyor telefonun üzerinden çıkan ekranın koduna göre ekran alınması gerek. (Telefoncu da çalışıyorum oradan biliyorum defalarca değiştirdim kameraların falan bozulursa aynı sorun yine versiyon seçiyor)

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Ekranları versiyon seçiyor. Ona dikkat edilmesi gerekiyor telefonun üzerinden çıkan ekranın koduna göre ekran alınması gerek. (Telefoncu da çalışıyorum oradan biliyorum defalarca değiştirdim kameraların falan bozulursa aynı sorun yine versiyon seçiyor)

Değişikmiş cidden, o zaman cihazdaki ekran koduna göre ekran bulabilme olayı da biraz zorluyor alıcıyı diyebiliriz.

BerkayOztas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Stajyer Telefoncu
Konular
3
Değişikmiş cidden, o zaman cihazdaki ekran koduna göre ekran bulabilme olayı da biraz zorluyor alıcıyı diyebiliriz.
Evet şahsen bende değiştirmek istiyorum ekranımı ama benim koduma göre ekran bir türlü bulamıyorum + kameram da bozuk

BerkayOztas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkay
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Stajyer Telefoncu
Konular
3
Yeni bir bilgi kazandırdıysam ne mutlu bana hocam.

c diatonic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
soner
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
1
bakarken gördüm biraz geç olacak ama yeni konuya girenlerin işine yarayabilir diye düşünüyorum, hocam benim ekranım iki kere kırıldı, ikisinde de mi note 10 lite ekran yazıp internetten ekran sipariş ettim, sonra anlaştığım bir telefoncuya 150 200 liraya işçilik parası verip takdırmıştım hatırlıyorum bu şekilde yarı fiyatına denk geliyordu, sanırm 700 800 civarına gelmişti şu an ekran ne kadar bilmiyorum ama şunu biliyorum artık üretilmeyen telefonların orjinal ekran muhabeti tamamen hikaye, hepsi aynı ekran 500 daha fazla orjinal takarım falan inanmayın kesinlikle bulduğunuz en ucuz ekranı internetten sipariş edin geçin bi telefoncuya işçilik ücreti verirsiniz takar.

dogansun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
15
Konudan bağımsız olarak, notch sorunu ne oluyor?

Üst Alt