Yardım Mi Note 10 Lite Bootloop'ta Kaldı

Dharkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
1
Merhabalar,

Başlıkta yazdığım üzere bootloop'a girdi telefon. Zaten bir haftadır falan sapıtmıştı, önce ön kamera gitti sonra arka kamera gitti. Telefonu açıp kapatayım düzelir dedim, keşke yapmasaydım. Tekrar açılmadı. Sorun şu ki, bootloader'ım kilitli ve ayarlardan açılmasına izin vermediğim için başka şekilde açamıyorum. Denediğim yöntemleri yazacağım.

1. Kurtarma moduna geçemiyorum, bootloop'a dönüp duruyor.
2. Fastboot'a geçebiliyorum fakat sadece turuncu Fastboot logosu çıkıyor. Bilgisayara bağladığımda cihaz Fastboot'ta olarak görünüyor ama bootloader KİLİTLİ olduğundan hiçbir şey yapamıyorum.
3. MiFlash, XiaoMiTool v2 ve MiUnlock denedim fakat hiçbiri çalışmadı, bootloader'ın kilidini kaldıramıyorum çünkü. MiUnlock'ta yeni hesap açın düzelir falan diye okudum ama o da işe yaramıyor.

Sonuç olarak sanırım bootloader kilitliyken telefona firmware atmanın bir yöntemini bulmam gerekiyor. Telefondaki verilerin gitmesi önemli değil, telefonu sıfırlayıp yeniden kullanılır hale getirsem yeterli.

Teşekkürler

MetinTR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
RN 10 Pro
Konular
5

Rigwal11

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
0
Aynı sorun benimde başıma geldi.Resim çekmek için kamerayı açtığımda kameraya ulaşılamıyor hatası aldım.Telefonu kapatıp açayım düzelir dedim kapattım tekrar açılmadı.Miu yazısında takılıp kalıyor.Hard reset menüsü de gelmiyor.Bi türlü çözüm bulamadım siz acaba çözüm sağlayabildiniz mi?

Üst Alt