Soru Mi Note 10 Lite Alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bilal17

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bilal17
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
6
Selam Arkadaşlar Yarın Mi Note 10 Lite 128/6 almayı planlıyorum fakat bazı problemler varmış wifi,sensör gibi.Arkadaşlar telefon güncellemlerle bunu düzeltti mi? bu telefonu önerir misiniz,bu fiyata(3600-4000)daha iyi bir telefon alabilir miyim? kullanana arkadaşlar varsa onlarda önerir mi ? kısa bir kullanıcı yorumu yapabilir misiniz ? birde beyaz renk almak isiyorum ama 128/6 gb modelinde bulunmuyor sanırım baktığıma göre üstelik beyaz olunca 300-200 daha artıyormuş doğru mudur sizce hangi rengi almalıyım?.Şimdiden Teşekkürler.Bu arada İstedğim Telefon Amoled,Güzel bir işlemci,Güzel bir batarya performansı genel olarak her şeyi tam,tama yakın olmasını istiyorum,Oyun Aşırı Falza Oynama(günde 6 saat telefonla bakıyorsam 3-4 saati oyun 2-3 saati sosyal medya takılırım)ama yeri geldiğinde güzel bir pubg callofduty mobile performansı beklerim,bir de bataryası 1,2 günü çıkartsın önceliklerim bunlar bunlar dışında kamera var önceliğim pek değil ama güzel olsun yani her yönden beni tatmin etsin.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Mevcut Konu Üzerinden Devam Edin Hocam Kullanıcıların Yorumları Hepsi Bu Konuda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt