Yardım Mi Note 10 / Kamera uygulaması güncellemelerden sonra düzgün çalışmıyor.

vultiny

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa Berk
Cihazım
Mi Note 10
Konular
3
Herkese iyi forumlar,
Telefonu alalı 1-2 ay oluyor. İlk aldığımda bir sorun yoktu ancak telefonun kendi verdiği güncellemelerden sonra kendi kamera uygulamasında kamerası düzgün çalışmamaya başladı. Başka uygulamalarda kullandığımda bir sıkıntısı yok. Uygulamayı ilk açtığımda bir sorun olmuyor ancak mod değiştirdiğimde 10-12 saniye takılıyor ardından çalışırsa çalışır çalışmazsa kapanıyor.
Pro moduna girdiğimde (bir şekilde) her kameraya erişim sağlayıp sürekli kamera değiştirebiliyorum kameraların kendisinde de bir sıkıntı yok (5x zooma aldığımda bi 2-3 saniye takılıyor pro modunda o kadar, buna da şükür ;().
Telefonu ne zaman fabrika ayarlarına sıfırlasam kamera normale dönüyor ama uygulama yüklemeye başlayınca tekrardan bu bahsettiğim hatalar başlıyor.
Bir ara kendi kendine düzeldi her şeyi, hiç takılma donma vs hiç bir şey yoktu ancak telefona bir şey indirdim ve gene başladı...
Telefonun acaba depolamasında mı bir sıkıntı var diyeceğim ancak farklı uygulamalarda sorunsuz çalışıyor. Kendi uygulaması bozuk sanırım. GCam kullanıyorum şuanda bu sebeplerden onda da her kameraya tek tek erişim sağlayamıyorum. Yani macro moduna alıp bir şeyler çekmek istediğimde bu sağlanamıyor gcam'da.

Not; Telefonu 12'ye güncellemedim (çünkü kendisi bana bu güncellemeyi vermedi henüz) 11'in verdiği son güncellemede.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Herkese iyi forumlar,
Telefonu alalı 1-2 ay oluyor. İlk aldığımda bir sorun yoktu ancak telefonun kendi verdiği güncellemelerden sonra kendi kamera uygulamasında kamerası düzgün çalışmamaya başladı. Başka uygulamalarda kullandığımda bir sıkıntısı yok. Uygulamayı ilk açtığımda bir sorun olmuyor ancak mod değiştirdiğimde 10-12 saniye takılıyor ardından çalışırsa çalışır çalışmazsa kapanıyor.
Pro moduna girdiğimde (bir şekilde) her kameraya erişim sağlayıp sürekli kamera değiştirebiliyorum kameraların kendisinde de bir sıkıntı yok (5x zooma aldığımda bi 2-3 saniye takılıyor pro modunda o kadar, buna da şükür ;().
Telefonu ne zaman fabrika ayarlarına sıfırlasam kamera normale dönüyor ama uygulama yüklemeye başlayınca tekrardan bu bahsettiğim hatalar başlıyor.
Bir ara kendi kendine düzeldi her şeyi, hiç takılma donma vs hiç bir şey yoktu ancak telefona bir şey indirdim ve gene başladı...
Telefonun acaba depolamasında mı bir sıkıntı var diyeceğim ancak farklı uygulamalarda sorunsuz çalışıyor. Kendi uygulaması bozuk sanırım. GCam kullanıyorum şuanda bu sebeplerden onda da her kameraya tek tek erişim sağlayamıyorum. Yani macro moduna alıp bir şeyler çekmek istediğimde bu sağlanamıyor gcam'da.

Not; Telefonu 12'ye güncellemedim (çünkü kendisi bana bu güncellemeyi vermedi henüz) 11'in verdiği son güncellemede.
Ya güncellemeyi bekleyin garantisi varsa beklemenizi öneririm.
Yada boot kilidini açıp MIUI 12 yayınlandı bir çok cihaza onlardan size uygun olanını kurun tahminen yazılımsal bir sorununuz var anladığım kadarıyla

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Herkese iyi forumlar,

Eğer EEA romda değilseniz bölgeyi Hindistan yapıp MIUI 12'yi kurun hocam.

Oyla:

vultiny

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa Berk
Cihazım
Mi Note 10
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Az önce kontrol ettim MIUI 12 gelmiş, kuruyorum eğer çözülürse güncelleyeceğim.

Oyla:

vultiny

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa Berk
Cihazım
Mi Note 10
Konular
3
Güncellemelerden sonra hala çalışmıyor doğru düzgün :(. Herhangi bir fikri olan varsa lütfen paylaşırsa sevinirim. Bu arada telefonumun garantisi yok.
Güncelleme sürümü ; 12.0.1 Kararlı

Oyla:

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 15T PRO
Konular
19
Güncellemelerden sonra hala çalışmıyor doğru düzgün :(. Herhangi bir fikri olan varsa lütfen paylaşırsa sevinirim. Bu arada telefonumun garantisi yok.
Güncelleme sürümü ; 12.0.1 Kararlı
global roma güncelleme geldi hocam 12.0.2 267 mb yeni

Oyla:

vultiny

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa Berk
Cihazım
Mi Note 10
Konular
3
Üzgünüm meşgüldüm anca yazabiliyorum, bana böyle bir güncelleme gelmemiş. En yakın zamanda rom atmayı deneyeceğim, tabii vaktim olursa giggle~~

Oyla:

smugglers

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
oğuzhan
Cihazım
HTC 10
Konular
0
mitool üzerinden geçiş yaparken yine cihaz sıfırlanıyor mu acaba ?

Oyla:

vultiny

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa Berk
Cihazım
Mi Note 10
Konular
3
Telefonun kilidini bekledikten sonra an itibariyle masik premium'a güncelledim. Telefon şuanda sıkıntısız ve çok güzel duruyor. Telefonun kamerası şuan çalışıyor ve gayet hızlı. Yardımlarınız için teşekkürler...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Derken şimdi tekrar takılmalar başladı, acaba neyden dolayı ya :/ Bu arada kamera geçişlerinde her geçiş için "tık" sesi duyuyorum.Bu ses kameranın kendisinden geliyor. Kendim gözümle baktığımda kameranın içindeki lenslerin oynadığını gördüm. Bu normal değil mi ? 108 mp kamerayı kullanmama rağmen kamera geçişlerinde ondan tık sesi geliyor ve mercek odaklıyor.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt