Yardım Mi Note 10 Kamera Problemi

erdierol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
Mi Note 10
Konular
7
Merhaba mi Note 10 kullanıcısıyım, kamera modlarının tamamı sorunsuz çalışıyor fakat portre modunda çekimler problemsiz ama kamera portre modundayken titreme/kasılma yapıyor bu problemle karşılaşan oldu mu hiç aramızda ?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Merhaba mi Note 10 kullanıcısıyım, kamera modlarının tamamı sorunsuz çalışıyor fakat portre modunda çekimler problemsiz ama kamera portre modundayken titreme/kasılma yapıyor bu problemle karşılaşan oldu mu hiç aramızda ?

Merhaba. Hangi romu kullandığınızı öğrenebilir miyim?

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Miui Global 12.0.1.0 bu hocam orjinal rom

Cihazınızda bootloader kilidi açık ise şayet Endonezya roma geçiş yapmanızı öneririm. Şu sıralar en sorunsuz ve stabil olan o. Daha fazla özellikli bir rom yüklemek isterseniz ve twrp işlemi yaptıysanız masik 12 p yükleyin. Saygılar.

Oyla:

erdierol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdi
Cihazım
Mi Note 10
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınızda bootloader kilidi açık ise şayet Endonezya roma geçiş yapmanızı öneririm. Şu sıralar en sorunsuz ve stabil olan o. Daha fazla özellikli bir rom yüklemek isterseniz ve twrp işlemi yaptıysanız masik 12 p yükleyin. Saygılar.

Hocam orjinal room kullanmaktan yana şu an bir problemim yok, kamerayı test ettim mi mağazasında tüm mi note 10 kameraları aynı portre modunda daha hassas hale geliyorlar ve el titremesi maksimum derecede görülüyor ekranda

Oyla:

tyln61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taylan
Cihazım
Xiaomi Note 10
Konular
0
Hocam orjinal room kullanmaktan yana şu an bir problemim yok, kamerayı test ettim mi mağazasında tüm mi note 10 kameraları aynı portre modunda daha hassas hale geliyorlar ve el titremesi maksimum derecede görülüyor ekranda
hocam telefonda problem olduğundan değil romlardan kaynaklı hatalar olabiliyor. şuan için en uygun sorunsuz , az hata veren endonezya romları. yinede sen bilirsin. endonezya romda orjinl rom sonucta. ben kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım.

Oyla:
Üst Alt