Yardım Mi Note 10 Kamera Problemi

recii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
RECEP
Cihazım
MI NOTE 10
Konular
1
Merhaba mi note 10 kullanıyorum, ekranı açtıktan sonra kamerayı ilk çalıştırdığımda hiç bir tuş çalışmıyor. Ne zoom ne videoya geçiş ne de diğerleri. Sonra ekranı kapatıp tekrar kameraya geçince düzeliyor. Bu sorun hakkında bilgisi olan var mı?

figo83alex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
2
Merhaba mi note 10 kullanıyorum, ekranı açtıktan sonra kamerayı ilk çalıştırdığımda hiç bir tuş çalışmıyor. Ne zoom ne videoya geçiş ne de diğerleri. Sonra ekranı kapatıp tekrar kameraya geçince düzeliyor. Bu sorun hakkında bilgisi olan var mı?
Aynısı bende de var. Yazılımla düzeleceğine inanıyorum.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Hesene.72

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi note 10 pro
Konular
14
Hangi romu kullaniyorsun

Oyla:

scandursun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sefer can
Cihazım
mi note 10
Konular
1
Dediğiniz sorun bende de vardı. Global Endonezya romu kurdum sorun geçti. Ancak kamera son 2 gündür yatay fotoğraf çekiminde bazen dönmüyor dik çekiyor. Dolayısıyla filigran yanlış yerde kalıyor. Cihazı kapatıp açınca düzeliyor. Ama belli zaman sonra yeniden aynı sorun oluyor. Önceden yoktu böyle bişey. Anlamadım verileri temizledim ancak sorun devam ediyor. Ne yapmamızı önerirsiniz

Ekli dosyalar

• IMG_20200506_110956.jpg
    6,7 MB · Görüntüleme: 21
Oyla:

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
Aynı sorun bende de var. Geribildirim verdim ama ne zamana görürler emin değilim

Oyla:
Üst Alt