Yardım Mi Note 10 internetten atma

Sefayil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefayil
Cihazım
Redmi 6
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12 endonezya stabil
Telefon Modeli
Mi note 10
Bootloader Kilidi
Açık
Değerli kardeşlerim, mi note 10 cihazım ısındığında internetten atma sorunu meydana geliyor, şöyleki telefon sıcaklığı 38 39 oldukta izlediğim bir filmi bile kesintisiz izleyemiyorum, hele oyunlarda wifinin yanında olmama rağmen, şebeke 1 ve ya 2 gosteriyor ve ya hiç yok göstererek atıyor, canımı sıkmaya başladı bu mesele, telefon ısınmasının wifiye ne tesiri olabilir sizce, çözüm nedir

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Var olan romu değiştirmeyi denediniz mi hocam? Endonezya romunun sorunu olabilir bu. Veya arka planda çalışan bir uygulama yüzünden de olabilir.

Oyla:

Sefayil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefayil
Cihazım
Redmi 6
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Var olan romu değiştirmeyi denediniz mi hocam? Endonezya romunun sorunu olabilir bu. Veya arka planda çalışan bir uygulama yüzünden de olabilir.
Hocam romu degistirmekle ilgili düşünüyorum, fakat "miui arama mesaj" uygulamali akıcı güzel (şimdilik mi note 10 için en iyisi) rom bilmiyorum, eğer tavsiyede bulunursanız, fasbootla hangi romu kurmami istersiniz, google aramalı olmasın

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Mi Note 10 için Kullanıcı Yorumları konusuna göz atabilirsiniz, oradan sorarsanız daha iyi yardımcı olacaklardır.

Oyla:
Üst Alt