Sohbet Mi note 10 imei ve güncelleme

Apo336041467

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
A
Cihazım
H
Konular
8
Herkese hayırlı günler.mi notw 10 telefonuma imei attırdım sorularım şunlar
1.güncelleme gelse dahi telefondan yaparsam çöker dedi pc üzerinden twrp den yükleyecek sin yoksa direk telefondan yaparsan çöker dedi buna çare var mı.
2.imei attırdıktan sonra telefonun çekim kuvveti azalıyor mu yani internet de yavaşlama vs gibi sıkıntı oluyormu psikolojik mi.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Herkese hayırlı günler.mi notw 10 telefonuma imei attırdım sorularım şunlar
1.güncelleme gelse dahi telefondan yaparsam çöker dedi pc üzerinden twrp den yükleyecek sin yoksa direk telefondan yaparsan çöker dedi buna çare var mı.
2.imei attırdıktan sonra telefonun çekim kuvveti azalıyor mu yani internet de yavaşlama vs gibi sıkıntı oluyormu psikolojik mi.
1 ci soruya telefonda twrp yüklü degilse çökmez her işini yapabilirsin 2 ci soru evet şebeke cekmeme olayı olabilir işin ehli bir usta yaptıysa sorun olmaz çekim kalitesi hiç değişmez

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Geçen hafta açtığınız konuya cevap yazılmış ?

Apo336041467

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
A
Cihazım
H
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçen hafta açtığınız konuya cevap yazılmış ?

Yazıldı evet ama arkadaşa söyledim okuttum hatta bu şekilde olması gerekli diye.redmi note 8 pro gibi olmaz mi serisi ilk dedi riske girmeyip twrp yükledi.güncelleme alma pc üzerinden indir twrp den yükle dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 ci soruya telefonda twrp yüklü degilse çökmez her işini yapabilirsin 2 ci soru evet şebeke cekmeme olayı olabilir işin ehli bir usta yaptıysa sorun olmaz çekim kalitesi hiç değişmez
Twrp yükledi.kendi romunu kopyaladı şebekesi orjinal olsun gibi bişey söyledi.şu an iyi ama tek sıkıntı güncelleme yanlışlıkla güncelleme geldiğinde ki emui 12 gelecek sanırsam onu yüklemek istersen sıkıntı.imei atıp aynı işlemi nasıl yapması gerekli.pc den yüklesem sorun olur mu

Üst Alt