Soru mi note 10 & hi-fi audio

Romanart

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
bugün indirimden philips pro 6305 hi-res kablolu kulaklık aldım.frekansı 7-40000 hz.telefonun menüden kulaklıklar bölümünde hi-fi ses butonunu açmalı mıyım karar veremedim.açtığımda bas sesleri biraz geri plana düşüyor.kapalı iken daha fazla bass veriyor kulaklık..şarkıcının seside daha ön planda tabi kapalıyken.sanırım bu hi-fi deneyimine alışkın olmadığımdan kaynaklanıyor.en iyi müzik deneyimi için yapmam gereken ayarlar nedir önerilerinizi bekliyorum.

gokmenm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gokmen
Cihazım
note10
Konular
10
Sennheiser bt4.40 var kablosuz, cihazın hifi olması güzel fakat çok ta iyi olduğu söylenemez, kablolu denemedim henüz, fakat fiio x3 i cihazımda kablo ile kullandığımda çok iyi performans alıyorum.
audio olayer programı içinden hifi driveri seçtiniz değil mi? Sonrasında telefon ayarlarından hifi seçiniz.

Oyla:

dark_guest

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi note 10 Pro
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
26
h
audio olayer programı içinden hifi driveri seçtiniz değil mi? Sonrasında telefon ayarlarından hifi seçiniz.
ön ayarı yapmıştım hocam ses çipi bluetooth desteklemiyor, şuan ki fiio x7 android sürümünde bile bluetoothla iyi verim alınamıyor diye biliyorum ama deneyimleyen arkadaşlar varsa bu soruya yanıt verebilirler, dolayısıyla özet geçecek olursak kablolu kulaklıkta program iyi iş çıkartıyor gizli kalmış bir elması ortaya çıkarır gibi. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

h

ön ayarı yapmıştım hocam ses çipi bluetooth desteklemiyor, şuan ki fiio x7 android sürümünde bile bluetoothla iyi verim alınamıyor diye biliyorum ama deneyimleyen arkadaşlar varsa bu soruya yanıt verebilirler, dolayısıyla özet geçecek olursak kablolu kulaklıkta program iyi iş çıkartıyor gizli kalmış bir elması ortaya çıkarır gibi. :)
bir kaç gün daha deneyimleyicem bakalım belki fiio x3ü rafa kaldırırım ama onun tadı da bir başka

Oyla:

gokmenm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gokmen
Cihazım
note10
Konular
10
program içinden hi res driveri seçtikten sonra. hires ayarlarından bluetoth seçeneğini işaretleyin.

Oyla:
Üst Alt