Yardım mi note 10 hat görmeme ve güncelleme sorunu.

sokamola

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi note 10
Konular
1
arkadaşlar herkese merhaba ismim ibrahim izmir'de yaşıyorum. forumda yeniyim ve root işlerinden hiç anlamıyorum.

geçen gün abim şırnaktan global sürüm mi note 10 yolladı. öncelikle vodafone hattımı kesinlikle görmüyor bir türlü çözemedim. ayrıca telefonda güncelleme var(miui V11.0.16.0 kararlı 2.6G) indiriyorum indirdikten sonra kapat diyorum team win sayfası açılıyor ne yapmam lazım. lütfen yardım edin, özellikle hattı kullanamamam beni çok etkiledi acaba bu güncelleme olmadığı için mi? biraz bu konularda bilgisizim.

servet27027

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
servet
Cihazım
mi note 10
Konular
0
flashboot ile sağlam bi v12,02 olan global sürümü flaşla bence düzelir ...bende güncelleme yapayım dedim bi türlü yapamadım eni sonu v12 yi flashbootta yükledim tertemiz oldu ....yinede sen daha iyi bilenlerin cevabını bekle istersen belki daha kolay bi çözüm vardır benim dediğim meşakkatli bi çözüm ama kesin çözüm....

Oyla:

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
merhaba o cihazına imai atılmış ve 2. hatta atılmıştır. Muhtemelen diğer porta taktın. TWRP işlerinden anlamıyorsan imai kayıtlı cihazınsa üzerine
arkadaşlar herkese merhaba ismim ibrahim izmir'de yaşıyorum. forumda yeniyim ve root işlerinden hiç anlamıyorum.

geçen gün abim şırnaktan global sürüm mi note 10 yolladı. öncelikle vodafone hattımı kesinlikle görmüyor bir türlü çözemedim. ayrıca telefonda güncelleme var(miui V11.0.16.0 kararlı 2.6G) indiriyorum indirdikten sonra kapat diyorum team win sayfası açılıyor ne yapmam lazım. lütfen yardım edin, özellikle hattı kullanamamam beni çok etkiledi acaba bu güncelleme olmadığı için mi? biraz bu konularda bilgisizim.

merhaba hat görmüyorsa diğer sim girişine tak imai işlemi yapılmış sanki o yüzden tek hat çalışşr. *#06# yapınca kaç imai cıkıyor? . %90 imai işlemi yapılmış bundan dolayı TWRP yüklenmiş. Eğer bilmiyorsan TWRP işini mitools ile son 12.0.2 sürümünü üzerine yazdır.

Oyla:

sokamola

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
mi note 10
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun çözüldü arkadaşlar, kullanılmış IMEI atılmış. Tekrardan IMEI atıldı.

Oyla:
Üst Alt