Soru mi note 10 güncelleme

ufteker

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
umut furkan
Cihazım
mi note 10
Konular
1
Arkadaşlar merhaba, 2 gün önce garantisiz global sürüm mi note 10 aldım, imei numarasını eski telefonumdan aktardım. Telefonda MIUI 11 ve Android 9 sürümleri mevcut ama aldığım adam herhangi bir güncelleme yapmamam gerektiğini söyledi. Nedeni ne olabilir? Bu telefonu güncelleyebilir miyim ve güncellerken nelere dikkat etmem gerekiyor açıklar mısınız

dark_guest

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi note 10 Pro
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
26
Arkadaşlar merhaba, 2 gün önce garantisiz global sürüm mi note 10 aldım, imei numarasını eski telefonumdan aktardım. Telefonda MIUI 11 ve Android 9 sürümleri mevcut ama aldığım adam herhangi bir güncelleme yapmamam gerektiğini söyledi. Nedeni ne olabilir? Bu telefonu güncelleyebilir miyim ve güncellerken nelere dikkat etmem gerekiyor açıklar mısınız
sen cihazı sıfır mı aldın hocam

Oyla:

dark_guest

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi note 10 Pro
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
26
Evet hocam sıfır aldım, 3200 liraya.
Tamam hiç bir sıkıntı olmaz güncellemelerde, baştan twrp den efs yedeğini al sıradışı bir durum olursa imei uçarsa yedekten çekmen kolay olur

Oyla:

ufteker

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
umut furkan
Cihazım
mi note 10
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam hiç bir sıkıntı olmaz güncellemelerde, baştan twrp den efs yedeğini al sıradışı bir durum olursa imei uçarsa yedekten çekmen kolay olur
Hocam twrp ve efs gibi terimleri bilmiyorum da, öğrenebileceğim bir link paylaşma imkanınız var mı, çok teşekkür ederim..

Oyla:

dark_guest

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi note 10 Pro
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
26
Hocam twrp ve efs gibi terimleri bilmiyorum da, öğrenebileceğim bir link paylaşma imkanınız var mı, çok teşekkür ederim..

buradan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz hocam inceleyin

Oyla:

hakanyigit27

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur Karahan
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
1
Kardeşim anladığım kadarıyla senin cihaza imei repair yapılmış ve bu işlem için cihaza twrp kurulup ve root yapılıyor demekki adam rootu ve twrp yi tekrar kaldırmamış ki sana güncelleme yapma demiş. Çünkü twrp ve root varken direk güncelle deyip güncelleme yapamazsınız. Ancak cihazınıza uygun recory romu indirip twrpden flaşlayıp güncelleme yapmanız lazım.

MI CC9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ufteker

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
umut furkan
Cihazım
mi note 10
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

buradan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz hocam inceleyin
Kardeşim anladığım kadarıyla senin cihaza imei repair yapılmış ve bu işlem için cihaza twrp kurulup ve root yapılıyor demekki adam rootu ve twrp yi tekrar kaldırmamış ki sana güncelleme yapma demiş. Çünkü twrp ve root varken direk güncelle deyip güncelleme yapamazsınız. Ancak cihazınıza uygun recory romu indirip twrpden flaşlayıp güncelleme yapmanız lazım.

MI CC9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim, iyi forumlar. angel~~

Oyla:
Üst Alt