Yardım Mi note 10 ekran kitlenmesi donma reseta

Warlock35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Firat
Cihazım
Note10
Konular
1
Merhabalar yaklasik 3 ay once note aldim (yurtdisi) yaklaşık bir ay önce gün-de 1/2 defa donuyordu ancak son zamanlar günde 10/15 defa donma olmaya başladı, fabrika ayarlarına döndüm çözüm olmadı sıfırdan Rom kurdum yine çözüm olmadı, (xiomitoolbox bootloader siz) nasıl bir sorun derseniz note 6 note 8 note 9 da bu sorun mevcut, yakın zamanda çoğu telefonda olucak bakalım sonuc ne olucak xiomi pişmanlık mı diyeceğiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Aynı buradaki gibi kasılma donma

ramizoghlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlqar
Cihazım
Mi Note 10
Konular
33
1 yıldan fazla zamandır mi note 10 kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım ben

Oyla:

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
1 yıldan fazla zamandır mi note 10 kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım ben
Aynen 11 ay oldu hiç bir sorunla karşılaşmadım. her markanın bazı cihazlarında sorunlar çıkabiliyor tektük de olsa. o zaman her marka pişmanlık demeliyiz.

Oyla:

Warlock35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Firat
Cihazım
Note10
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Romu mitool aracıgılı ile bootloader açmadan yaptım yine kitlendi, daha sonra sistem güncellemesi yaptım google search kaldırdım(ne kadar etkili bilmiyorum) sadece mi8 proda bundan kaynaklı olabileceğini yazmış yabancı forumlarda. 20 saatir kitlenme yok.
Pişmanlık mı evet xiomi pişmanlık lafımin arkasındayım, hadi benim elimden geliyor, az biraz ingilizce ile belki sorunumu hallettim ancak bu markayı okadar çok kişi kullanıyor kaç kişı benim yaptıklarımı yapabilir. %1 %2 ? Telefoncuya götürecek bunun ana karti arızalı işlemcisi yanmış, ram yanmış diyerek 250 300 500 1000 tl yani ne tutuşursa koparacak o telefoncu, zaten xiomi servisin durumu belli, 3 aylık aldigin telefonu whatsapp ta görüntülü konuşurken çok önemli bir telefon görüşmesi yaptığın an kitlenince ne kadar markanın arkasında durabilirsin.

Oyla:

ramizoghlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlqar
Cihazım
Mi Note 10
Konular
33
Romu mitool aracıgılı ile bootloader açmadan yaptım yine kitlendi, daha sonra sistem güncellemesi yaptım google search kaldırdım(ne kadar etkili bilmiyorum) sadece mi8 proda bundan kaynaklı olabileceğini yazmış yabancı forumlarda. 20 saatir kitlenme yok.
Pişmanlık mı evet xiomi pişmanlık lafımin arkasındayım, hadi benim elimden geliyor, az biraz ingilizce ile belki sorunumu hallettim ancak bu markayı okadar çok kişi kullanıyor kaç kişı benim yaptıklarımı yapabilir. %1 %2 ? Telefoncuya götürecek bunun ana karti arızalı işlemcisi yanmış, ram yanmış diyerek 250 300 500 1000 tl yani ne tutuşursa koparacak o telefoncu, zaten xiomi servisin durumu belli, 3 aylık aldigin telefonu whatsapp ta görüntülü konuşurken çok önemli bir telefon görüşmesi yaptığın an kitlenince ne kadar markanın arkasında durabilirsin.
Vallahi ben saatlerce görüntülü konuşuyorum hiç kilitlenme durumuna rast gelmedim :)

Oyla:
Üst Alt