- Adım
- Emre
- Cihazım
- Mi note 10
- Konular
- 13
Bir anda böyle oldu herhangi bir düşme vs. yok ve açılırken mi logosunda başlıyor böyle yapmayaSorun donanımsal gibime geliyor, Herhangi bir darbe, bükülme vb. zarar görmüş olabilir mi?
Fastboot modunda, yeniden başlatırken Mi yazısında, Revocery üzerinde de bu şekildeyse donanımsal bir sorun olma ihtimali çok fazla.
Geliştirici seçeneklerine girebilsem olacak ama giremiyorumFastboot ile kurulum deneyin hocam twrp yoksa
Ses kısma - Güç tuşuna uzun basıp Fastboot moduna geçtiğinizde de oluyor mu?Bir anda böyle oldu herhangi bir düşme vs. yok ve açılırken mi logosunda başlıyor böyle yapmaya
Çok büyük ihtimalle donanımsal bir sorundur, herhangi bir Rom kurmanın sorunu çözeceğini sanmam.
Çok büyük ihtimalle donanımsal bir sorundur, herhangi bir Rom kurmanın sorunu çözeceğini sanmam.
Twrp yok ve geliştirici seçenekleri açamıyorum nasıl rom atıcam. Bi şansımı denemek istiyorumArtık yazılımsal olarak yapabilecek pek bir şey kalmamış servise göz kırpıyor o telefon geçmiş olsun.
Mi flash ile rom atın,ama pikseller yanmış gibi duruyor çözüm olacağını sanmamTwrp yok ve geliştirici seçenekleri açamıyorum nasıl rom atıcam. Bi şansımı denemek istiyorum