Yardım Mİ NOTE 10 (CC9 PRO ) twrp persist hatası veriyor ve wifi+şebeke hiç birşey çalışmıyor.

brkdzmk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Esat
Cihazım
Mi 11 ULTRA
Meslek
Bilgisayar Teknike
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MİUİ 12 12.0.4
Telefon Modeli
Mi Note 10 (CC9 PRO)
Bootloader Kilidi
Açık
Telefon twrp de persist ve persist bak hatası alıyorum. Persist.img yüklemeye çalıştığımda persist seçeneği gözükmüyor data system cache vendor var ve telefon açıkken wifi hat şebekesi çalışmıyor ve imei ekranında imei gözükmüyor ayarlarda anaband sürümüde gözükmüyor bu arada cmd ile persist.img yazarken write protected hatası alıyorum. ne yapmam lazım yardımcı olun.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Telefon twrp de persist ve persist bak hatası alıyorum. Persist.img yüklemeye çalıştığımda persist seçeneği gözükmüyor data system cache vendor var ve telefon açıkken wifi hat şebekesi çalışmıyor ve imei ekranında imei gözükmüyor ayarlarda anaband sürümüde gözükmüyor bu arada cmd ile persist.img yazarken write protected hatası alıyorum. ne yapmam lazım yardımcı olun.
Fastboot üzerinden yeniden rom atmayı denediniz mi? Rom içindeki birçok bileşen bozulmuş gibi görünüyor. Global romu yükleyin, büyük ihtimalle sorunlarınız çözülür. Bu işlem cihazdaki tüm dosyaları siler haberiniz olsun.

Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Bende ekleyeyim fasboot yolu ile rom yüklerken kesinlikle clean and lock işaretini seçmeyin hard brick olma riski oluşur clean flash seçeneğini seçmeniz gerekiyor

Oyla:

brkdzmk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Esat
Cihazım
Mi 11 ULTRA
Meslek
Bilgisayar Teknike
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fastboot üzerinden yeniden rom atmayı denediniz mi? Rom içindeki birçok bileşen bozulmuş gibi görünüyor. Global romu yükleyin, büyük ihtimalle sorunlarınız çözülür. Bu işlem cihazdaki tüm dosyaları siler haberiniz olsun
ediniz mi? Rom içindeki birçok bileşen bozulmuş gibi görünüyor. Global romu yükleyin, büyük ihtimalle sorunlarınız çözülür. Bu işlem cihazdaki tüm dosyaları siler haberiniz olsun.
denedim ve hiçbir şekilde düzelmedi twrp orengefox sonra pc den mi flash ve cmd ile hepsini denedim persist yüklerken write protected hatası alıyorum ve yazamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fastboot üzerinden yeniden rom atmayı denediniz mi? Rom içindeki birçok bileşen bozulmuş gibi görünüyor. Global romu yükleyin, büyük ihtimalle sorunlarınız çözülür. Bu işlem cihazdaki tüm dosyaları siler haberiniz olsun.
şuanda üzerindeki global rom zaten

Bende ekleyeyim fasboot yolu ile rom yüklerken kesinlikle clean and lock işaretini seçmeyin hard brick olma riski oluşur clean flash seçeneğini seçmeniz gerekiyor
ona dikkat ediyorum 1 ara yanlışlıkla clean all lock u tıkladım romu yüklerken hata verdi telefon hard brick oldu sonra tekrardan açtırdım şuanda acık ve özellikle ona dikkat ediyorum sadece clean all seneğini seçiyorum. ve persist i hiç bir şekilde yükleyemiyorum global rom yüklü

telefon bir clean all lock ile kitlenmişti açtırdıgım yere götürsem edl mode ile rom atsalar telefon düzelirmi şebeke wifi ve diğerleri

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535

şuanda üzerindeki global rom zaten

ona dikkat ediyorum 1 ara yanlışlıkla clean all lock u tıkladım romu yüklerken hata verdi telefon hard brick oldu sonra tekrardan açtırdım şuanda acık ve özellikle ona dikkat ediyorum sadece clean all seneğini seçiyorum. ve persist i hiç bir şekilde yükleyemiyorum global rom yüklü

telefon bir clean all lock ile kitlenmişti açtırdıgım yere götürsem edl mode ile rom atsalar telefon düzelirmi şebeke wifi ve diğerleri
Siz bilirsiniz tabii ama, fastboot üzerinden Global romu yeniden kurmayı deneyin, o persist dosyasını da otomatikman yükleyecek zaten. Deneyin çözüm olmazsa dediğiniz gibi yaparsınız.

Oyla:

brkdzmk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Esat
Cihazım
Mi 11 ULTRA
Meslek
Bilgisayar Teknike
Konular
3
Siz bilirsiniz tabii ama, fastboot üzerinden Global romu yeniden kurmayı deneyin, o persist dosyasını da otomatikman yükleyecek zaten. Deneyin çözüm olmazsa dediğiniz gibi yaparsınız.
şuanda dediğiniz işlemi yapıyorum aynı romu tekrardan indirip 1 daha denicem tabi clean all mi yapıcam yoksa save data mı dicem hocam ?

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Oyla:

brkdzmk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Esat
Cihazım
Mi 11 ULTRA
Meslek
Bilgisayar Teknike
Konular
3
Clean all işaretli olacak.
hocam ben global romu clean all ile attım dün ama halen aynı şimdi 2.ci defa kurulumu aynı şekilde kursam gene aynısı olmazmıdır ? (bilmediğimdem soruyorum hocam denicem şimdi :))))

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
hocam ben global romu clean all ile attım dün ama halen aynı şimdi 2.ci defa kurulumu aynı şekilde kursam gene aynısı olmazmıdır ? (bilmediğimdem soruyorum hocam denicem şimdi :))))
Global romun daha önceki bir sürümünü deneyin. deneme yanılma yapacaksınız maalesef :)

Oyla:
Üst Alt