Yardım mi note 10/cc9 pro imei tamiri sonrasında sebeke wifi ara ara kesilme sebekenin kesilmesi sorunu

canpx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
can px
Cihazım
cc9 pro
Konular
2
mi note 10 ve cc9 pro icin imei repair islemi telefoncu tarafindan gerceklestirildi...ancak hatta ara ara kopmalar mobil internetin kesilmesi ve wifinin ara ara kullanilabilmesi sonucu arastirma sonucu biraz arastirma yaptim.bu konulara yabanciyim ama guncelleme geldi telimi guncelledikten sonra twrp acildi sonra twlefonum acilinca miu sembolu yerine elma sembolu cikti orjinal rom efs yedegi aldiktan sonra twrpden yukledim ancak bu ara ara sebeke ve internette gitme sorunum devam ediyor...bu konulara cok yabanciyim sirayla yapmam gereken islemleri yazip yardimci olursaniz cok sevinirim...simdiden tesekkurler...

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
aynı sorun bendede var az bir kapalı ortama gireyim mobilveri karsıdan sinyal almıyor bu nedenle internetede giremiyorum. Ama bunu dediğin gibi ara ara yapıyor. Güncelleme sonrası dahi olsa QCN dosyası değişmez sabit kalır o nedenle hep görürsün forumda işin ehline yaptırın yazıyorlar. Başka bir QCN dosyası bulup adama sen götür benim tele bunu portlar mısın diye. Ben bu şekilde alıştım uğraşmak istemiyorum istersen Zenex hoca var forumun ehli ona bir ulaş derim.

Oyla:
Üst Alt