Soru Mi note 10 (cc9 pro) Bu kadar ısınması normal mi

Sefayil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefayil
Cihazım
Redmi 6
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Endonezya miui12 stabil
Telefon Modeli
Mi note 10
Bootloader Kilidi
Açık
Değerli arkadaşlar bu gun kendi guvenlik prograglmindan pil sıcaklığına baktım ve 44°c gösteriyordu ve telefondada baya hiss ediliyor sıcaklık, ayrıca telefon oyunda ve ya şarjda böyle ısınırken wifi atıyor tekrar tekrar, bulunduğum yer sıcak yer yani 39 40-41 derece sıcak oluyor, fakat telefonun bu kadar ısınması kenarların metal olmasimi, havadanmı ve ya neden bilemedim, yardimci olursanız sevinirim, tavsiyeleriniz bekliyorum

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Peki 39-38 olduğunda bile ayni ısınma varsa, tavsiyeleriniz nedir hocam
Telefonu kullandığınızda veya şarja bağladığında 10-15 dereceye kadar ısınmasını doğal karşılamak gerekli hocam. Yani hava sıcaklığı 25 dereceyken telefon 45 derece olursa sıkıntı olabilir ancak 35 derece sıcaklıkta video çektiğinizde 50 derece olmasını normal karşılamak lazım. Sonuç olarak dahli kliması yok bu cihazların ve hava sıcaklığı ne kadarsa cihazın sıcaklığı da en az o kadar olabilir. :)

Oyla:

Sefayil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefayil
Cihazım
Redmi 6
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu kullandığınızda veya şarja bağladığında 10-15 dereceye kadar ısınmasını doğal karşılamak gerekli hocam. Yani hava sıcaklığı 25 dereceyken telefon 45 derece olursa sıkıntı olabilir ancak 35 derece sıcaklıkta video çektiğinizde 50 derece olmasını normal karşılamak lazım. Sonuç olarak dahli kliması yok bu cihazların ve hava sıcaklığı ne kadarsa cihazın sıcaklığı da en az o kadar olabilir. :)
Teşekkürler hocam

Oyla:

kenancot34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kenan
Cihazım
redmi note 9
Konular
0
Havalar çok sıcak şu aralar normaldir bence bendede aynı durum. Klima başında soğuk sadece :)

Oyla:

Sefayil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefayil
Cihazım
Redmi 6
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki hocam ısınırken internetten tekrar tekrar atması neden kaynaklanıyor olabilir???

Oyla:
Üst Alt