- Adım
- hüseyin kaba
- Cihazım
- mi note 10
- Konular
- 10
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- bilgim yok
- Telefon Modeli
- mi note 10
- Bootloader Kilidi
- Açık
Herkese merhaba, cihazı alalı yaklaşık 2 sene oluyor. Ne oyun oynadım ne telefonu yoracak bir iş yaptım.
Orijinal 33W hızlı şarj aletinden başka şarj aleti kullanmadım.
Fakat şöyle bir problemim var: telefonu 5-6 farklı orijinal kablo ve 5v 2-3A lık şarj aletiyle şarj etmeye çalıştığımda telefon neredeyse şarj olmuyor Accu battery ile şarj olma durumunu kontrol ettiğimde maksimum 300mA olarak gördüm.
Hızlı şarjda ise bu değer 14-15 katına çıkıyordu.
Ayrıca telefon-bilgisayar arası bağlantı kurulamıyordu.
bu gün bir teknik serviste usb boardı tamamen değişti fakat yine sorun çözülmedi.
Teknik servis arızanın anakarttan kaynaklı olduğunu ve anakart tamiri riskli olduğundan tamir işine girmediklerini söylediler.
acaba bir izlenecek yol önerisi, teknik servis önerisi veya herhangi bir çözüm önerisi olan var mı.
Gebze civarında oturuyorum dolayısıyla İstanbul'a yakınım.
ayrıca cihaz yurt dışı alındı, sanırım belirtmemde fayda var.
şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
Orijinal 33W hızlı şarj aletinden başka şarj aleti kullanmadım.
Fakat şöyle bir problemim var: telefonu 5-6 farklı orijinal kablo ve 5v 2-3A lık şarj aletiyle şarj etmeye çalıştığımda telefon neredeyse şarj olmuyor Accu battery ile şarj olma durumunu kontrol ettiğimde maksimum 300mA olarak gördüm.
Hızlı şarjda ise bu değer 14-15 katına çıkıyordu.
Ayrıca telefon-bilgisayar arası bağlantı kurulamıyordu.
bu gün bir teknik serviste usb boardı tamamen değişti fakat yine sorun çözülmedi.
Teknik servis arızanın anakarttan kaynaklı olduğunu ve anakart tamiri riskli olduğundan tamir işine girmediklerini söylediler.
acaba bir izlenecek yol önerisi, teknik servis önerisi veya herhangi bir çözüm önerisi olan var mı.
Gebze civarında oturuyorum dolayısıyla İstanbul'a yakınım.
ayrıca cihaz yurt dışı alındı, sanırım belirtmemde fayda var.
şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.