Çözüldü Mi Note 10 bildirimler hakkında

cihada87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihad
Cihazım
Mi Note 10
Konular
9
Arkadaşlar selam,
İphonedan Xiaomi note 10 a geçtim. O yüzden biraz yabancılık çekiyorum. Whatsapptan 1 bildirim geldiğinde uyarı geliyor ses ile ama mesela gruplardan toplu birşey konuşuluyorken yine 1 kez bildirim geliyor ama arka tarafta atıyorum 30 tane mesaj gelmiş üst üste ben farketmiyorum telefonu açtığımda bir sürü mesaj geldiğini farkediyorum 30 mesaj için sadece 1 kez sesle uyarı alıyorum. Ben istiyorum ki her mesaj için uyarı gelsin. Ayarlardan uygulamalardan WhatsApp'ın içine girdim bildirimler açık fakat istediğim şeyi bulamadım. Var mı fikri olan?

cihada87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihad
Cihazım
Mi Note 10
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazen bildirim geldiğinde yan mavi ışıklar yanıp sönüyor ses çıkarmıyor bildirimin geldiğini anlamıyorum ben yan ışık falan istemiyorum bunun için telefona sürekli bakıyor olmam lazım ben her bildirimde sesle uyarsın ekran da açılsın göreyim istiyorum

cihada87

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihad
Cihazım
Mi Note 10
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi soruma cevap yzıyorum bugün tesadüfen keşfettim artık bildirim geldiğinde ekran açılıyor şu şekilde ayarladım: ayarlar > her zaman açık ekran > bildirim geldiğinde ekrankapalıyken seçeneği var buradaki ayarı ekranı yak olarak seçiyoruz artık bildirim geldiğinde ekran ışığı yanıyor ve sesle de uyarıyor öyle sessiz bildirim artık gelmiyor

Üst Alt