Yardım Mı not 10 unlock yapma süresi uzuyor

22firari

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yasin
Cihazım
mi not 10
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.1
Telefon Modeli
Mı not 10
Bootloader Kilidi
Kapalı
Her seferinde unlock kilidi açmaya kalktığımda süre üzüyor süre dolduğunda yapıyorum ama her seferine uzuyor ve bu seferde 1044 saat yazdı cihaz yurt dışı imeyil atmam lazım bu işlem edm modla yükleme bilirmi imeil

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Hocam konu hakkında bilgim yok ama bilenler yazacaktır edm dediğiniz edl olacak imeil dediğiniz IMEI olacak şunları söyliyeyim

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
süre bitene kadar:
Ota üzerinden Güncelleme geldiğinde yapmayınız.
Aynı Mi hesabıyla işlem yapınız Gerekli olmadığı sürece şifre değişimi veya kullanıcı adı değişimi yapmamaya çalışınız.
Cihazımı bul Aç / Kapa yapmayınız.
Mi Cloud senkronizasyonu arada bir de olsa yapınız. Tarayıcı üzerinden de Mi Cloud'a giriş yapınız.
Farklı bir Bilgisayar veya işletim sistemi kullanmamaya çalışınız.
Farklı sürüm bir Unlock tool kullanmamaya çalışınız.
Farklı bir sim kart kullanmayınız, Sim Slotu değiştirmeyiniz. Hat taşıma işlemi yapmayınız.
Yetkili hesapla bu mümkün ama süreyi beklemeniz daha iyi olur

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Her seferinde unlock kilidi açmaya kalktığımda süre üzüyor süre dolduğunda yapıyorum ama her seferine uzuyor ve bu seferde 1044 saat yazdı cihaz yurt dışı imeyil atmam lazım bu işlem edm modla yükleme bilirmi imeil
İmei bl kapalı atılabilir fakat bu durumda bir daha kilidi açamazsınız.Ayrıca yetkili hesap için bir ödeme de yapmanız gerekecek.Ben şahsen kilidin açılmasını beklemenizi öneriyorum ama 1044 saatte kısa bir süre değil gerçekten.1.5 ay civarı birşey oluyor ama eğer imei tarihinize 1.5 ay(45 gün) dan fazla bir süre varsa bekleyin derim.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
İmei bl kapalı atılabilir fakat bu durumda bir daha kilidi açamazsınız.Ayrıca yetkili hesap için bir ödeme de yapmanız gerekecek.Ben şahsen kilidin açılmasını beklemenizi öneriyorum ama 1044 saatte kısa bir süre değil gerçekten.1.5 ay civarı birşey oluyor ama eğer imei tarihinize 1.5 ay(45 gün) dan fazla bir süre varsa bekleyin derim.
IMEI atınca bir daha kilit açılmaması MTK işlemcilere özel hocam bilginiz olsun IMEI atılsa da kilit açılır,Mi Note 10 da

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
IMEI atınca bir daha kilit açılmaması MTK işlemcilere özel hocam bilginiz olsun IMEI atılsa da kilit açılır,Mi Note 10 da
Telefonu görmedim hocam kusura bakmayın.Daha yeni note 8 pro'yu hardbrick ettim ondan dolayı aklımdan çıkmıyor.

Oyla:
Üst Alt