Soru Mi not 10 mu ? Samsung a71 mi ?

Mehmetctnr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi not 8
Konular
2
İyi geceler merhabalar hocalarım ben pazartesi telefon alicam mi not 10 ve samsung a71 arasında çok kararsizim ikiside hemen hemen aynı testlerde mi not 10 hızlı gibi ama sizde bana dusuncelerinizi soylermisiniz bu arada benim için önemli olan batarya performansı ve pubg çok resim cekmem yani yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

SRKNŞKR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
9
İyi geceler merhabalar hocalarım ben pazartesi telefon alicam mi not 10 ve samsung a71 arasında çok kararsizim ikiside hemen hemen aynı testlerde mi not 10 hızlı gibi ama sizde bana dusuncelerinizi soylermisiniz bu arada benim için önemli olan batarya performansı ve pubg çok resim cekmem yani yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
bence hocam mi not 10 kullanan cevreme bakarsan tek geçiyorlar

İbrahim BAŞ

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
xiaomi not10
Konular
10
Elbette ki mi not 10 Samsung a71 diyor 1 aya kadar a72 cikar a73 a74 seriye bağlar yine

Mehmetctnr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi not 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yorumlarda tam batarya performansı vermiyor diye okudum 5000 mah olmasına rağmen bir günü anca cikariyormus yoğun kullanımda bende not 8 var çok çalar telefonum işim gereği ama bir buçuk günü çok güzel çıkarıyor sizce oylemidir
Elbette ki mi not 10 Samsung a71 diyor 1 aya kadar a72 cikar a73 a74 seriye bağlar yine

İbrahim BAŞ

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
xiaomi not10
Konular
10
Mi not 10 kullaniyorum 4 ay oldu hocam sarji Tam tamına iki gündür rahat atıyor ve operatör sektöründe çalışıyorum görüşmelerim gün icinde çok bluetooth kulaklığı bagli gun boyunca gun icinde video normal kullanma saglamama ragmen ben 1 gun gittiğini görmedim hocam 2 gun rahat goturuyor şarj diyeyim

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Bu soruya A71 diyen sizin kötülüğünüzü istiyordur. haha--

Eren_kpl1903

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Xiaomi Redmi No
Konular
0
Hocam abim a71 aldı memnun fakat dediğiniz gibi batarya performansı beklediği gibi çıkmadı. O yüzden sizin için mi note 10 daha iyi bı seçim olacaktır.

Mehmetctnr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi not 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepinizin yorumları için çok teşekkür ederim çok güzel aydinlattiniz beni ve soru isaretlerimi aldınız son bir sorum olacak mı not 10 nün işlemcisi hakkında ne düşünüyorsunuz uzun vadeli islemcimidir yoksa mi 9t ye gure düşük bütçeli islemcimidir ?

Üst Alt