Abra Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Kemal Cihazım POCO X7 PRO Yaş 25 Konum Bursa Katılım 21 Eylül 2018 Konular 4 Mesajlar 26 Tepkime puanı 1 Puanları 3 24 Eylül 2018 #1 Kulaklık -> Bunu almayı düşünüyorum kullanan var mı? performansı nasıldır? Fiyatını hak ediyor mu? spor yaparken sıkıntı olur mu?
Kulaklık -> Bunu almayı düşünüyorum kullanan var mı? performansı nasıldır? Fiyatını hak ediyor mu? spor yaparken sıkıntı olur mu?
Abra Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Kemal Cihazım POCO X7 PRO Yaş 25 Konum Bursa Katılım 21 Eylül 2018 Konular 4 Mesajlar 26 Tepkime puanı 1 Puanları 3 24 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #2 kullanan var mı? ses kalitesi ve mikrofon kalitesi nasıl? Oyla: Oyla 0 Downvote
N neo_matrix Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım mehmet Cihazım mi 8 Yaş 41 Konum sivas Katılım 17 Ağustos 2018 Konular 0 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 8 Temmuz 2019 #3 kulaklık harika ses kalitesine diyecek yok sporda bazen alt göğüs felan çalışırken boyundan kayma olayları oluyor ama genel olarak iyi Oyla: Oyla 0 Downvote
kulaklık harika ses kalitesine diyecek yok sporda bazen alt göğüs felan çalışırken boyundan kayma olayları oluyor ama genel olarak iyi