Yardım Mi muzik izle eu rom

madhane06

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
mi9t
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.6.0(QFJCNXM)
Telefon Modeli
Mi9t
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaslarim merhaba. Ben mi 9t ye eu rom yukledim. Mi music ide playden indirip guncelledim ancak global rom daki gibi izle secenegi cikmiyor. Yani arka planda youtube dinlemeyi birakin gozukmuyor bile. Bunun icin illa global roma donmelimiyim yoksa bir cozumu varmidir?

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Arkadaslarim merhaba. Ben mi 9t ye eu rom yukledim. Mi music ide playden indirip guncelledim ancak global rom daki gibi izle secenegi cikmiyor. Yani arka planda youtube dinlemeyi birakin gozukmuyor bile. Bunun icin illa global roma donmelimiyim yoksa bir cozumu varmidir?
Mi music uygulama ayarlarında Çevrimiçi içerik hizmeti kısmını açın. Uygulamayı arkamplan dahil kapatın. Açın deneyin

Oyla:

madhane06

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
mi9t
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam denedim ama malesef olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi music uygulama ayarlarında Çevrimiçi içerik hizmeti kısmını açın. Uygulamayı arkamplan dahil kapatın. Açın deneyin
Hocam denedim ama olmuyor malesef

Oyla:

yasinankara

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
miA3
Konular
9
Mi müzik ugulama ikonunun üstüne uzunca basılı tutun,açılan menüden uygulama bilgilerini seçip allta ki uygulama güncellemelerini kaldırı tıklayın.mi müziği tekrar açınca izle seçeneği tekrar gelecek tir

Oyla:

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Bende 4.11.12i sürümü yüklü. Global stabil. Bende mevcut o seçenek. Bölge de Türkiye. Buradan indirebilirsiniz.

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Hocam MiRoom yükleyin MiRoomda bu özellik var ama Eu Betada Maalesef yok

Oyla:

madhane06

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
mi9t
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi müzik ugulama ikonunun üstüne uzunca basılı tutun,açılan menüden uygulama bilgilerini seçip allta ki uygulama güncellemelerini kaldırı tıklayın.mi müziği tekrar açınca izle seçeneği tekrar gelecek tir
Hocam direk bu yontemi denedim daha oncede denemistim olmamisti ama hu kez oldu tesekkur ederim.

İlgi gosterip yardimci olmaya calisan tum arkadaslarimada sonsuz tesekkur ve saygilarimi sunuyorum.

Oyla:

yasinankara

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
miA3
Konular
9
Hocam direk bu yontemi denedim daha oncede denemistim olmamisti ama hu kez oldu tesekkur ederim.

İlgi gosterip yardimci olmaya calisan tum arkadaslarimada sonsuz tesekkur ve saygilarimi sunuyorum.
Rica ederim hocam,mi müzik güncellemeyi Google Play'dende kapatırsanız bu şekilde kullanılabilirsiniz saygılar.

Oyla:
Üst Alt