Yardım Mi Müzik Bozuk

Turquality

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
53
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi S2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
"Güncellemeleri kaldır" yaptım olmadı. Başka uygulamalara girince şarkı duruyor ve görev çubuğundan da siliniyor.
YouTube aramasını düzgün yapamıyor.
Bildirim çekmecesinden şarkının süresini değiştirme işlevi düzgün çalışmıyor.
Düzelebilirse en azından arkaplanda çalışmasını ve dakika oynatmayı nasıl düzeltebilirim? Eğer düzelmiyorsa bu sorunları yaşamayacağım ve internetsiz bir şekilde, indirdiğim şarkıları dinleyebildiğim bedava ve şarkıların arasına giren reklamların olmadığı bir uygulama önerin.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Bağlantıdaki uygulamayı deneyebilirsiniz.

Oyla:

Turquality

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
53
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bağlantıdaki uygulamayı deneyebilirsiniz.

1 saat önce InShot'ın müzik çalarını indirdim, en azından arkaplanda çalışabildiği için güzel. Ama sizin önerdiğinizin yorumlarında arkaplanda bilgi madenciliği yaptığı için daha fazla güç tükettiğini söyleyen biri gördüm. Aimp InShot'ın çalarından daha iyi midir eğer biliyorsanız?

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
1 saat önce InShot'ın müzik çalarını indirdim, en azından arkaplanda çalışabildiği için güzel. Ama sizin önerdiğinizin yorumlarında arkaplanda bilgi madenciliği yaptığı için daha fazla güç tükettiğini söyleyen biri gördüm. Aimp InShot'ın çalarından daha iyi midir eğer biliyorsanız?
Hocam uygulamanın internet erişim izni yok, haliyle internete erişemeyen uygulama verileri çalarsa da cihazda depolar ki yıllardır kullanıyorum, Xiaomi cihaza geçmeden önceki Samsung telefonumda da kullanıyordum, şimdiye kadar hiç sorun yaşatmadı.

Oyla:

Turquality

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
53
Hocam uygulamanın internet erişim izni yok, haliyle internete erişemeyen uygulama verileri çalarsa da cihazda depolar ki yıllardır kullanıyorum, Xiaomi cihaza geçmeden önceki Samsung telefonumda da kullanıyordum, şimdiye kadar hiç sorun yaşatmadı.
Uygulamayı indirdim ve şarkılarımı da seçtim ama uygulamanın bana sunduğu sıralama şekilleri haricinde kendim elimle sıralayamıyor muyum şarkıları? Neredeyse tüm müzik çalarlarda olur diye biliyorum.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Uygulamayı indirdim ve şarkılarımı da seçtim ama uygulamanın bana sunduğu sıralama şekilleri haricinde kendim elimle sıralayamıyor muyum şarkıları? Neredeyse tüm müzik çalarlarda olur diye biliyorum.
İstediğiniz şekilde sıralayabilirsiniz, şarkı listesine girip kuyruk oluşturmanız gerek.

Oyla:

Turquality

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
53
İstediğiniz şekilde sıralayabilirsiniz, şarkı listesine girip kuyruk oluşturmanız gerek.
Bu arada çok teşekkür ederim, hayatımda ilk kez bu kadar ayarlanabilir bir uygulama görüyorum. Üstelik Mi Müzik'ten eksiği yok yüz kat fazlası var :)

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Bu arada çok teşekkür ederim, hayatımda ilk kez bu kadar ayarlanabilir bir uygulama görüyorum. Üstelik Mi Müzik'ten eksiği yok yüz kat fazlası var :)
Rica ederim, beğenmenize sevindim. :)

Oyla:
Üst Alt