- Adım
- Sinan
- Cihazım
- Note 9 pro
- Meslek
- Pastacı
- Konular
- 21
Eğer şuan miui 10 da iseniz bu özellik kalkmış olabilir ayarlar > uygulamalar > müzik uygulamasının versiyonunu ekran görüntüsü ile buraya bırakınÖncede. YouTube girebiliyordum ama artık gözükmüyor mi music güncel ve cevrimiçi açık yardımcı olurmusunuz
Resim burda ustaEğer şuan miui 10 da iseniz bu özellik kalkmış olabilir ayarlar > uygulamalar > müzik uygulamasının versiyonunu ekran görüntüsü ile buraya bırakın
Araştırdım dedgin gibi ama eski sürümler cıkıyor hep usta anlayamadım gittiGoogle da "mi music latest apk apkpure" diye aratarak son sürüme ulaşabilirsiniz
Hocam hani yeni sürümlerde youtubSorunuzu anlayamadım.
Miui 10 kullandığınız için olmayabilir 11'e geçerseniz geri gelirResim burda usta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Araştırdım dedgin gibi ama eski sürümler cıkıyor hep usta anlayamadım gitti
Bunu deneyin olması gerekirRehber - Mi music
Beyler , bildiğiniz üzere global a gelen mi music deki online video ve music dinleme güncellemesi,eu beta da yokdu (ben eu beta kullanıyorum yok ,diğer custom romları bilmiyorum...) Çözümünü buldum... 1) Xiaomi marketi indiriyorum ,sağ üstte uygulamalarımız güncelle var.oradan mi music i...forum.miuiturkiye.net
Bunda da hata veriyor çin sürümde saglık olsun teşekkürler cevaplarınız içinRehber - Mi music
Beyler , bildiğiniz üzere global a gelen mi music deki online video ve music dinleme güncellemesi,eu beta da yokdu (ben eu beta kullanıyorum yok ,diğer custom romları bilmiyorum...) Çözümünü buldum... 1) Xiaomi marketi indiriyorum ,sağ üstte uygulamalarımız güncelle var.oradan mi music i...forum.miuiturkiye.netMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu deneyin olması gerekir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Market çince o yüzden de atayım ,oradan bakıp yapın,