Yardım Mi mover PC yedeklemesi var mı?

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Rom yok
Telefon Modeli
Redmi note 11 pro plus
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar bu soruyu merak ediyorum, mi mover uygulaması sadece eski telefonu yeni telefona aktarmak için olan bir program mı, yoksa mesela telefona tuşlu hard reset atacam PC yedeklemek istiyorum telefonun tamamını reset atıp geri yükleyecem bunun içinde kullanılıyor mu?

Şayet kullanılmıyorsa sadece Xiaomiye ait PC ye yedekleme programı var mı?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Yedekleme için Mi Mover gerekmez.
Ayarlar'ı açıp arama kısmına "yedekle ve geri yükle" yazın.
Gelen menüden cihaz hafızasına, bilgisayara, usb belleğe veya Xiaomi Cloud servisine yedek alabilirsiniz.

Oyla:

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gelen menüden cihaz hafızasına, bilgisayara, usb belleğe veya Xiaomi Cloud servisine yedek alabilirsiniz.
Ama aynı zamanda oluyor dimi

Oyla:

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
Bir sorum daha olacak dediğiniz yedekleme tüm herşeyi yedekliyor mu, notlarım çektiğim fotoğrafların galerisi ve menü düzenine kadar

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Bir sorum daha olacak dediğiniz yedekleme tüm herşeyi yedekliyor mu, notlarım çektiğim fotoğrafların galerisi ve menü düzenine kadar
Seçenekler mevcut istediğinizi seçip deneyebilirsiniz.

Oyla:

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
Seçenekler mevcut istediğinizi seçip deneyebilirsiniz.
Çok teşekkürler redmi note 11 pro plus a android 14 MIUI 15 geldiğinde yaparım, takıldığım yer olursa yardımcı olursanız sevinirim.

Bide birşey daha sormak istiyorum, note 10 pro da video sabitleme vardı note 11 pro plus ta yok sebebi ne olabilir işime baya yarıyordu bide YouTube ta gördüm 120w şarj açıp kapama var ayarlarda bende yok ve VOLTE de var bende o seçenek yok acaba telefonu kurup android 13 ve MIUI 14 güncellemesi yaptığım için mi açılmadı, yani ilk güncelleme yapıp tekrar format atıp kurulum yapsaydım mı açılırdı bu özellikler.

Zira note 10 pro da video sabitleme olup note 11 pro plus ta olmaması imkansız bence

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Çok teşekkürler redmi note 11 pro plus a android 14 MIUI 15 geldiğinde yaparım, takıldığım yer olursa yardımcı olursanız sevinirim.

Bide birşey daha sormak istiyorum, note 10 pro da video sabitleme vardı note 11 pro plus ta yok sebebi ne olabilir işime baya yarıyordu bide YouTube ta gördüm 120w şarj açıp kapama var ayarlarda bende yok ve VOLTE de var bende o seçenek yok acaba telefonu kurup android 13 ve MIUI 14 güncellemesi yaptığım için mi açılmadı, yani ilk güncelleme yapıp tekrar format atıp kurulum yapsaydım mı açılırdı bu özellikler.

Zira note 10 pro da video sabitleme olup note 11 pro plus ta olmaması imkansız bence
Telefon tuş takımına *#*#86583#*#* yazarsanız Volte seçeneği aktif olur.

Video sabitleme konusunda bilgim yok maalesef.

Ayarlar/Pil menüsüne girip sağa kaydırınca gelen ekranda şarj hızı arttırma seçeneği olması gerekir.
Bu tür özelliklerden tam olarak faydalanmak için eu rom daha iyidir normalde ancak cihazınız MTK işlemcili olduğu için maalesef eu ekibi destek vermiyor.

Şarj hızını arttır seçeneğini sürekli kullanmak pek iyi sonuçlar doğurmaz ayrıca acil durumlar dışında daha kontrollü şekilde şarj olması daha iyi.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
Telefon tuş takımına *#*#86583#*#* yazarsanız Volte seçeneği aktif olur.

Video sabitleme konusunda bilgim yok maalesef.

Ayarlar/Pil menüsüne girip sağa kaydırınca gelen ekranda şarj hızı arttırma seçeneği olması gerekir.
Bu tür özelliklerden tam olarak faydalanmak için eu rom daha iyidir normalde ancak cihazınız MTK işlemcili olduğu için maalesef eu ekibi destek vermiyor.

Şarj hızını arttır seçeneğini sürekli kullanmak pek iyi sonuçlar doğurmaz ayrıca acil durumlar dışında daha kontrollü şekilde şarj olması daha iyi.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tabi şarj konusunda haklısın kardeşim amacım değiştirmek değil ama şöyle söyleyim tam zamanı hatırlamıyorum ama 2022 ilk bahar yaz zamanı büyük güncelleme gelmişti note 10 proya o dönem güncelleme yaptım ama baktım telefon saçmaladı ve söylenen özellikler gelmedi, yanılmıyorsam foruma konu açtım dedim böyle böyle özellikler açılmadı büyük güncelleme sonrası format atman lazım dedi bir arkadaş attım cidden gelen özellikler açıldı telefon düzeldi, ama o dönem standart Google drive yedekleme yaptım format attım ama galeri vs çoğu şey gitti bazıları kaldı, sonra S21 FE geçtim, 1.5 hafta önce tekrar note 10 pro geçtim S21 FE sattım 3-4 gün öncede note 11 pro plus aldım, keşke ilk güncelleyip sonra hard reset atıp öyle kursaydım telefonu, neyse sorun yok daha sonra atarım, özellikle kardeşim hiçbir bilgi gitmeyecek şekilde yedeklemeyi tam öğrenmek istiyorum, çok lazım olacak.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Tabi şarj konusunda haklısın kardeşim amacım değiştirmek değil ama şöyle söyleyim tam zamanı hatırlamıyorum ama 2022 ilk bahar yaz zamanı büyük güncelleme gelmişti note 10 proya o dönem güncelleme yaptım ama baktım telefon saçmaladı ve söylenen özellikler gelmedi, yanılmıyorsam foruma konu açtım dedim böyle böyle özellikler açılmadı büyük güncelleme sonrası format atman lazım dedi bir arkadaş attım cidden gelen özellikler açıldı telefon düzeldi, ama o dönem standart Google drive yedekleme yaptım format attım ama galeri vs çoğu şey gitti bazıları kaldı, sonra S21 FE geçtim, 1.5 hafta önce tekrar note 10 pro geçtim S21 FE sattım 3-4 gün öncede note 11 pro plus aldım, keşke ilk güncelleyip sonra hard reset atıp öyle kursaydım telefonu, neyse sorun yok daha sonra atarım, özellikle kardeşim hiçbir bilgi gitmeyecek şekilde yedeklemeyi tam öğrenmek istiyorum, çok lazım olacak.
Fotoğraf ve videolar için Google Fotoğraflar servisi kullanın.
Sıkıştırma olmadan kullanın 15 GB ücretsiz depolama var yetmezse paketler de hayli ucuz.
Bu sayede rom değişimi gibi işlerde fotoğraf vs ile uğraşmak gerekmez.
Gerisi ise bahsettiğim menüden oldukça kolay.

Oyla:
Üst Alt