Sohbet ? MI MIX vs MI 8 SE ?

Mahmut Koçyiğit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi MI 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Elimde MI 8 SE 6 64 cihaz var ve kullanıyorum. MI MIX ile takas yapmam mantıklı olur mu? Hangisi daha iyidir? + - yönleri nelerdir? Ve MI MIX sahibi kişi "üste ne istersiniz" demiş değişim yapacak olsam ne kadar istemem gerekir? Ben cihazı Xiaomi 18W Hızlı Araç İçi Şarj ve Xiaomi Bluetooth Hoparlör birlikte vereceğim!!!

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Elimde MI 8 SE 6 64 cihaz var ve kullanıyorum. MI MIX ile takas yapmam mantıklı olur mu? Hangisi daha iyidir? + - yönleri nelerdir? Ve MI MIX sahibi kişi "üste ne istersiniz" demiş değişim yapacak olsam ne kadar istemem gerekir? Ben cihazı Xiaomi 18W Hızlı Araç İçi Şarj ve Xiaomi Bluetooth Hoparlör birlikte vereceğim!!!
İşlemci olarak mi mix kamera olarak 8se batarya olarak mi mix ekran olarak 8se bence mantıklı özelliklere göre ama kullanan arkadaşlar yorum yapar

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Mi Mix çok eskidi.. Üstelik ahize problemi var kronik olarak diye biliyorum. Cihazda ahize olmadığı için ekrandan ses dalgalarıyla duyuyorsunuz sesi. Bu da çok düşük ve robotik bi ses duymanıza neden oluyor. Bir de çok iyi korumanız gereken bir cihaz, biraz kırılgan diye biliyorum.

Mahmut Koçyiğit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi MI 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular