Mi mix kapasitif tuş sorunu

SportMan35

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uzman
Cihazım
Xiaomi mi mi
Konular
2
Slm

Xiaomi mi mix kapasitif tuşlar da sorun var, bazen ana ekran veya geri tuşu çalışmıyor 2. Seferde çalışıyoruz bunun çözümü var mıdır ?

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Slm

Xiaomi mi mix kapasitif tuşlar da sorun var, bazen ana ekran veya geri tuşu çalışmıyor 2. Seferde çalışıyoruz bunun çözümü var mıdır ?
Şimdi ekran üzerinde ki tuşlar dan bahsediyorsunuz sanırım orası ekranın dokunmatigi oluyor acaba dokunmatik problemi olabilir mi? Yada sistem çok dolu formata ihtiyacı vardır dokunduğunuz sırada cihaz donuyordur işlevini yapmiyo olabilir format atmakta fayda var

Son düzenleme:
Oyla:

SportMan35

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uzman
Cihazım
Xiaomi mi mi
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi ekran üzerinde ki tuşlar dan bahsediyorsunuz sanırım orası ekranın dokunmatigi oluyor acaba dokunmatik problemi olabilir mi? Yada sistem çok dolu formata ihtiyacı vardır dokunduğunuz sırada cihaz donuyordur işlevini yapmiyo olabilir format atmakta fayda var
Dokunmatik ekranda sıkıntı yok ama format atarak deneyeceğim borsa WhatsApp bildirimleri gelmiyor programı açtığım zaman geliyor

Oyla:

SportMan35

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uzman
Cihazım
Xiaomi mi mi
Konular
2
Fayda var o zaman format atmanız da
Birde şunu soracağım ekranı kapatıyorum 5 dj sonra WhatsApp dan birisi birşey yazdığında bildirim gelmiyor, WhatsApp programını açarsan bildirimler geliyor bunun çözümünü bir türlü bulamadım

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Birde şunu soracağım ekranı kapatıyorum 5 dj sonra WhatsApp dan birisi birşey yazdığında bildirim gelmiyor, WhatsApp programını açarsan bildirimler geliyor bunun çözümünü bir türlü bulamadım
Bunun için otomatik başlatma izni vermeniz gerekiyor ayarlardan birde pil kullanımı ayarlarına girerek whatsapp a kısıtlama yok seçeneğini seçmeniz gerekiyor

Oyla:

SportMan35

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uzman
Cihazım
Xiaomi mi mi
Konular
2
Bunun için otomatik başlatma izni vermeniz gerekiyor ayarlardan birde pil kullanımı ayarlarına girerek whatsapp a kısıtlama yok seçeneğini seçmeniz gerekiyor

Sorun çözüldü çok teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt