Yardım Mi mix ısınma ve donma sorunu

Rmzn16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
Mi mix
Konular
2
Xiaomi mi mix cıhazımda son 3 aydır ısınma ve donma sorunu yaşıyorum örnek vericek olursam pubg oyununu actığımda ilk 10 dakkada telefon sıcaklığı 42 derecelere çıkıyor ve oyun aşırı derece donuyor 6gb ram ve snapdragon 821 işlemci 256gb hafıza 223 gb boş alan var bu özellikler olan bir telefon için asırı yüksek özellik isteyen bi oyunmu anlamış değilim telefonuma 3 ay önce format atmıştım herşey normal iken format attıktan 1 ay sonra pubg yükledim ısınmalarve donmalar başladı 42 derece normalmidir ve bu donmalar ısınmalar sonucumu oluyor bu özelliklerdeki telefonda pubg bile oynuyamıcakmıyım birde antutu benchmark testinde ilk olan videolu kısımda donarak ilerliyor bu itfaye aracının olduğu işlemci ile ilgili bir sıkıntımı var acaba bu konu hakkında yardım edebilecek varmı acaba

Son düzenleme:

Rmzn16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
Mi mix
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu hakkında yardım edebilcek yokmu acaba ? Oyunları 2 kez silip tekrardan yükledim ve herhalde son care tekrardan bi format atcam

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Kullandığınız rom hangisi?
Bootloader kilidiniz açık mı?
Garantili cihaz mı?
Garantili ise hangi garanti?

Oyla:

Rmzn16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
Mi mix
Konular
2
Kulandığım rom global 9.6.1 kararlı
Bootloader kilidi dediğin bu telefon acılırken mi ve android yazısının altındakı unlocked ise evet acık
Cihazım 2 yıl evo garantili
Format atmaktan üşendim tekrardan programları ve fotoları geri yüklemek uzun iş olduğu için
Ama anlamadığım nokta bu özelliklerde bi telefonun pubg gibi bir oyunda kasarak oynanması ve telefon oyuns girdikten sonra ilk 5 dakika içinde 33 derecelerden 42 lere cıkması acaba pil yada işlemcide sıkıntımı var garanti konusunda ise evo icin güzel şeyler yazan pek yok ve şimdiye dek telefon konusunda hic garantiye telefon vermedim suan bile sadece cevap vermek için actım telefonu başka hiçbir işlem yapmadım 35 dereceden 40 derceye çıktı ve batarya %5 azaldı :(
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Oyla:

Rmzn16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yok
Cihazım
Mi mix
Konular
2
Umarım herşey yazılımsaldır birde evonun internet sitesi bile yok yakında hizmetinizdeyiz dior bana şimdiden servise vermek mantıklı gibi gözükmüyor uzun süre beklicekmişim ve servis işini tam anlsmıyla yapamıcak hissi uyandırdı okuduğum yorumlardan sonra inşallah cözüm yazılımsaldırda gerek kalmaz hiçbirine dahs önceden kasma donma ısınma sorunundan format ile cözen varmı acaba

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Telefonunuz için mi mix forumdan farklı rom bakabilir veya mevcut romunuzu mi Flash ile temiz kurulum ile tekrar kurabilirsiniz. Mi Flash ile rom kurma rehberi forumda mevcut. Bakabilirsiniz. Eğer yine de çözülmez ise custom rom kurarsınız :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt