- Adım
- Önder
- Cihazım
- xiomi mi mix
- Konular
- 1
Arkadaşlar herkese merhaba;
Abim yurt dışından gelirken sağolsun hediye mi mix getirdi. Ancak bazı ayarlarını yapamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bunlarla ilgili neler yapmam gerekiyor. Root bu tür sorunları çözer mi? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Abim yurt dışından gelirken sağolsun hediye mi mix getirdi. Ancak bazı ayarlarını yapamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
- Öncelike hiç bir uygulamadan bildirim gelmiyor. Örneğin whatsupa sadece girince gelen mesajları görebiliyorum. Veya medisafe gibi ilaçlarımı takip ettiğim bir uygulama var,ondanda bildirim alamıyorum. Çeşitli şeyler denedim ama maalsef beceremedim.
- 2 hattımda takılı ama çoğu kişi seni aradık ulaşamdık diyor. Acaan çift hat kullandığımdan dolayı olabilir mi? Veya bu tür bir sorun yaşayan oldu mu? Çözümü var mı?
- Eski telefonum samsung s6 plusdı. Gear 3 ve level kulaklıkla sorunsuz konuşuyordum. Şimdi saatten sık sık kopuyor ve kulaklıktan bazen ses gelmiyor diyorlar.
Bunlarla ilgili neler yapmam gerekiyor. Root bu tür sorunları çözer mi? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.