Yardım Mi Mix almalı mıyım?

slajer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
mi router
Konular
1
Arkadaşlar merhaba, Mi Mix'i uzun zamandır takip ediyorum ve aşırı hoşuma gitti. Şu anda iPhone 6 kullanıyorum, telefonumu S8 Edge ile değiştirmeyi düşünüyordum fakat kur sürekli artıyor, ve Samsung cihazlar çok çok pahalı oluyor bildiğiniz gibi, size sorum şu; Mi Mix'i 3000 liraya mı almalıyım yoksa S8 Edge'i mi beklemeliyim?

tsugayu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
5
Çinde 2 bin tl'ye satılıyor. 3 bin tl verilmez bence. Telefon çok ağır, büyük ve kamerası fiyatına göre iyi sayılmaz. Tasarımı güzel ama bence çok kullanışlı değil. Şimdi alacak olsam onun yerine mi note 2 yi tercih edebilirdim. Mart'ın başında xiaomi'nin yeni cihaz çıkarması bekleniyor, onu beklemeni tavsiye ederim.

Oyla:

slajer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
mi router
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bugun siparisi verdim dayanamayip, Martta yeni cihaz cikacagini bilmiyordum. Pisman oldum valla ne diyeyim.

Oyla:

tsugayu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
5
Hayırlı olsun. Tasarım olarak çok güzel ve çok dikkat çekici bir cihaz. Yeni modeller çıksa bile piyasaya girip, alınacak hale gelmesi için 6 ay var daha. Bu süre içinde mi mix kullanıp hevesinizi alabilirsiniz. iphone 6 dan sonra bunu çok uzun süre kullanamazsınız diye düşünüyorum. Cihazın büyük ve geniş oluşu, ağırlığının fazla olması, ekranın farklı çözünürlüğünden dolayı her şeyi tam ekran kullanamama, değişik bir telefon görüşmesi deneyimi, ios yazılımı ile arasındaki farklılıklar vs.. Hepsi birleşince sizi biraz zorlayabilir. En kötüsü de her görüp sorana telefonu, markayı anlatmaya çalışmak... :)) Tabi bu benim düşüncem, belki çok sevebilirsiniz de. Ama her halukarda bu cihazı deneyimlemek keyifli olacaktır, satarkende sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum. Güle güle kullanın.

Oyla:

TheRad67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metehan
Cihazım
Xiaomi Mİ5
Konular
3