Soru Mi Mix 3 Den Poco F2 Pro Ya Geçtim

melikyasar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melik
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
45
Arkadaşlar herkese iyi forumlar.Forumda da konu açtığım üzere mi mix 3 den geçiş yapacağım bir cihaz istiyordum.f2 pro ya geçiş yaptım. şuan one os kurulu cihaz da .siz değerli kullanıcıların tavsiyeleri ve yorumlarını bekliyorum.hangi rom hangi gcam hangi mod vs neleri tavsiye edersiniz

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Arkadaşlar herkese iyi forumlar.Forumda da konu açtığım üzere mi mix 3 den geçiş yapacağım bir cihaz istiyordum.f2 pro ya geçiş yaptım. şuan one os kurulu cihaz da .siz değerli kullanıcıların tavsiyeleri ve yorumlarını bekliyorum.hangi rom hangi gcam hangi mod vs neleri tavsiye edersiniz
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Ben olsam Eu.Beta kurardım sanırım

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
sağolun hocam darısı sizlere inşallah. eu beta tavsiyeniz neden acaba ?
Teşekkürler hocam sağolun
Birincisi bu cihaza çok fazla rom henüz hazır değil cihaz yeni çünkü
İkincisi benim için custom romda devamlılık esastır bunun en güzel örneğini eu beta veriyor
Üçüncüsü de Android 11'de aldı Eu beta ile iyi olacağını düşünüyorum
Eu beta haricinde ise sanırım yeni miui sürümünü bekler çin beta geliştiricisi başvurusu yapar Gecelik çin beta kullanırdım haftanın 4 günü ota ile güncelleme alıyor

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Bildiğim kadarıyla oneos romda birçok özelleştirme var. Herhangi bir sorun yoksa eu beta falan hikaye. Daha önce revos kullandım aşırı memnundum destek kesildiği için zorunlu olarak eu stabil kullanıyorum. Oneos olsa cihazım için 1 dk bile eu da durmam.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Bildiğim kadarıyla oneos romda birçok özelleştirme var. Herhangi bir sorun yoksa eu beta falan hikaye. Daha önce revos kullandım aşırı memnundum destek kesildiği için zorunlu olarak eu stabil kullanıyorum. Oneos olsa cihazım için 1 dk bile eu da durmam.
One os güven vermiyor ama
Düzenli olarak güncelleme alacak mı ?
Birincisi en önemli olay bu beta romda daimiyet esastır özelleştirme çok olmasını istiyorsanız zaten direk aosp kurun yani

Oyla:

melikyasar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melik
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
45
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler hocam sağolun
Birincisi bu cihaza çok fazla rom henüz hazır değil cihaz yeni çünkü
İkincisi benim için custom romda devamlılık esastır bunun en güzel örneğini eu beta veriyor
Üçüncüsü de Android 11'de aldı Eu beta ile iyi olacağını düşünüyorum
Eu beta haricinde ise sanırım yeni miui sürümünü bekler çin beta geliştiricisi başvurusu yapar Gecelik çin beta kullanırdım haftanın 4 günü ota ile güncelleme alıyor
çin beta başvursu eu beta yüklendikten sonra mı yapabilirim ? nasıl yapabilirim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

one os güzel hoşuma gitti özelleştirmeleri.şimdilik kullanıyorum .eu stabil yüklüydü zaten one os yeni olduğu için deneyimleyim dedim.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
çin beta başvursu eu beta yüklendikten sonra mı yapabilirim ? nasıl yapabilirim ?
Şuan yapılmıyor maalesef
yeni bir miui sürümü yayınlandığında Çince bir test çözüyorsunuz belli bir ortalama üstünde yapılırsanız kabul ediliyorsunuz

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
One os güven vermiyor ama
Düzenli olarak güncelleme alacak mı ?
Birincisi en önemli olay bu beta romda daimiyet esastır özelleştirme çok olmasını istiyorsanız zaten direk aosp kurun yani

Revos romdan memnundum. Konusunu forumda açmışlar revos romun devamı gibi birşey yazıyordu yanılmıyorsam. Zamanla görürüz düzenli gelir mi gelmez mi. Ben kendi adıma konuşuyorum. Revos beta romu global romdan,eu dan,mi roomdan daha iyiydi benim telefonumda ona göre yorum yapıyorum. Miui romları arasında en çok özelleştirme olan romlardan bir tanesi o yüzden özelleştirme konusunu o şekilde söyledim. Cihazım için olmadığı için deneyemedim olsa zaten 1dk durmam başka romlarda. Eu da kalıcılık varda çokta önemi yok stabillik sıfır.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

one os güzel hoşuma gitti özelleştirmeleri.şimdilik kullanıyorum .eu stabil yüklüydü zaten one os yeni olduğu için deneyimleyim dedim.

Hocam memnunsanız bence macera aramaya gerek yok. Telefona 10 kez stabil rom yüklesem 10 kez farklı sorun çıkar. Sorununuz yoksa hiç uğraşmayın bence.

Oyla:
Üst Alt