Çözüldü Mi mix 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sille

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mevlut
Cihazım
mi mix2
Konular
3
Ustalar forumda baktığım kadar benim gibi rom yükleyen yok yazılanları okudukça hayret ediyorum acaba benim tesadüfen rom yükledim kilit kapalı mi 9 kararlı rom yüklü mi siteden mi 10 beta indirdim telden dowland kilasorunden yükledim ilk açılışta mi sesap şifre Sonra gmail şifre sordu yazdım kurulum yaptı şimdi yeni güncelleme geldi yükledim bakıyorum benim gibi hiç yükleyen yok acaba yanlış mı yükledim

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Doğru yüklemişsiniz :)
Sizin gibi yükleyenlerde var ama herkeste öyle kurulmuyor çoğunlukla hata veriyor.
Kesin çözüm mi Flash ile fastboot rom kurmak olduğu için genelde herkes onu tercih ediyor.
Ve kararlıya geri dönmek için bootloader kilidinin açık olması gerekiyor. Bu yüzden bootloader kilidi açıp mi Flash kullanıyorlar bir dahaki işlemde rahat ve kısa sürede yapabilmek için :)
Mesela siz kararlıya geri dönmek için bootloader kilidinizi açmak zorundasınız.
Bunu bildikleri için bir çok arkadaş bootloaderi önceden açıyor :)
Ama şuan için bir sorununuz yık beta ile istediğiniz kadar devam edebilirsiniz :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

sille

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mevlut
Cihazım
mi mix2
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğru yüklemişsiniz :)
Sizin gibi yükleyenlerde var ama herkeste öyle kurulmuyor çoğunlukla hata veriyor.
Kesin çözüm mi Flash ile fastboot rom kurmak olduğu için genelde herkes onu tercih ediyor.
Ve kararlıya geri dönmek için bootloader kilidinin açık olması gerekiyor. Bu yüzden bootloader kilidi açıp mi Flash kullanıyorlar bir dahaki işlemde rahat ve kısa sürede yapabilmek için :)
Mesela siz kararlıya geri dönmek için bootloader kilidinizi açmak zorundasınız.
Bunu bildikleri için bir çok arkadaş bootloaderi önceden açıyor :)
Ama şuan için bir sorununuz yık beta ile istediğiniz kadar devam edebilirsiniz :)

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşım cevabın için tskr beta ile kararlı arasında ne fark var kararlı yüklemek için kilit açmam gerektiğini bilseydim beta yüklemezdim hata yaptım galiba kilit açmam telefona zarar verir mi beta ile devam etsem telde yavaşlama olurmu tavsiyeniz nedir vereceğin bilgi benim için önemli kilit açmalı mıyım

Son düzenleme:
Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşım cevabın için tskr beta ile kararlı arasında ne fark var kararlı yüklemek için kilit açmam gerektiğini bilseydim beta yüklemezdim hata yaptım galiba kilit açmam telefona zarar verir mi beta ile devam etsem telde yavaşlama olurmu tavsiyeniz nedir vereceğin bilgi benim için önemli kilit açmalı mıyım

Kararlı daha stabildir ve genelde ayda 1 güncelleme alır.
Betada sorun veya sorunlar her zaman olabilir/olur haftada 1 güncelleme alır.
Kilit açmanız telefona her hangi bir zarar vermez aksine telefona yazılımsal olarak daha çok müdahale etmenize olanak sağlar.
Beta ile telefonda yavaşlama olmaz ama zaman zaman hatalar olabilir.Sizin için kullanışlı olmayabilir.
Anladığım kadarıyla bu tür işlemlerle uğraşan biri değilsiniz o yüzden sizin kararlı kullanmanız daha yararlı olacaktır.
Bootloader kilidinizi açıp twrp yüklemeniz twrpden global kararlı rom yüklemeniz gerek hocam.

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
beta adi ustunde gelistirme asamasindaki rom
alfa beta ve kararli diye gider bu is.
yanlis hatirlamiyorsam ayni sekilde betadan kararliyada gecmek mumkun ama gececeginiz romun daha ust versiyon olmasi lazimdi sanirim.
yani yanlis hatirlamiyorsam bu sekilde geci icin kararlidan betaya gecmek icin betanin yuksek
betadan kararliya gecmek icin kararlinin yuksek olmasi lazim tabi genellikle beta kararlidan yuksek olacagi icin b.l acmak gerekiyor o yuzden bu sekilde b.l acarak kullaniyor rom degisenler

Oyla:

sille

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mevlut
Cihazım
mi mix2
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Verdiğiniz bilgiler için çok tkrl

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt