Yardım mi mix 2

mehmet emre

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
orta düzey
Cihazım
mi mix 2
Konular
1
selamlar 5 gün önce cepporttan Türkiye garantili mi mix 2 bir cihaz aldım beni çok sinirlendiren telefondan soğutan bi ayarar menüsü var hiçbirşeyi istediğim gibi yapamıyorum herneyse sizden yardım talep edeceğim 2 husus var birincisi ses kısma ve ya açma tuşuna basınca klasik 5 alternatif çizgi gelirdi karşımıza bunlar zil sesi,müzik,alarm,sistem sesi,ve bildirim seslerini istediğimiz gibi ayarlayabilmemiz için bize seçenek sunardı ... bahsettiğim ve malesef aldığım benim telefonumdaysa 3 çizgi çıkıyor zil sesi medya sesi ve alarm hepsi bu bildirim sesini kısmak istiyorum zil seside kısılıyor kısacası sistem sesini ve bildirim sesini ayrı ayrı kontrol edemiyorum birçok uygulama indirdim bu sıkıntıyı aşmak için malesef olmadı bir diğer konuda yazı tipi değiştirme seçeneği yok 2700 tl verdiğiniz cihazda bunlarla karşılaşmak son derece üzücü umarım bana bir yol gösterirsiniz

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Seslerde malefes şuan için bir çözüm yok, fakat site de mıuı TR romu hazırladı arkadaşlar, henüz mix için çıkmadı ama çıkacak, mecburen onu bekleyeceksiniz, yada farklı romlara , beta romlara bakacaksınız.

Oyla:

mehmet emre

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
orta düzey
Cihazım
mi mix 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Seslerde malefes şuan için bir çözüm yok, fakat site de mıuı TR romu hazırladı arkadaşlar, henüz mix için çıkmadı ama çıkacak, mecburen onu bekleyeceksiniz, yada farklı romlara , beta romlara bakacaksınız.
mıuı çok fazla anlamıyorum bu işlerden benim kullandığım rom global rom sanırım değilmi
[doublepost=1515932957,1515932804][/doublepost]
mıuı çok fazla anlamıyorum bu işlerden benim kullandığım rom global rom sanırım değilmi
usb driver yüklemek gerekiyormu pc ye telefonu pcye bağlamak istiyorum geliştirici seçeneklerden usb hata ayıklamayı açtım ama mi pc suite bağlanamıyorum

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Malesef yazılımsal olarak bir kaç eksiği var ve bu eksiklere kullandıkça daha çok rastlayacaksınız, bildirim tarafında eksiklikler var, kilit ekranında eksikler var vs... Yazılımsal eksikler can sıkıyor gerçekten ama yapacak birşey yok, yeni güncellemeleri bekleyeceksiniz.

Oyla:

mehmet emre

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
orta düzey
Cihazım
mi mix 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Malesef yazılımsal olarak bir kaç eksiği var ve bu eksiklere kullandıkça daha çok rastlayacaksınız, bildirim tarafında eksiklikler var, kilit ekranında eksikler var vs... Yazılımsal eksikler can sıkıyor gerçekten ama yapacak birşey yok, yeni güncellemeleri bekleyeceksiniz.
evet gerçekten çok ama çok karışık işin içinden çıkılmaz bir menüsü var ve ben gerçekten tam bir hayal kırıklığı içindeyim 2600 tl para verip telefonla resmen boğuşuyorum lg nin gözünü sevim inanılmaz kolay işlevsel akıcı bir menüsü vardı ekstra özellikleride cabası müşteri bulsam hemen satıcam telefonu

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
evet gerçekten çok ama çok karışık işin içinden çıkılmaz bir menüsü var ve ben gerçekten tam bir hayal kırıklığı içindeyim 2600 tl para verip telefonla resmen boğuşuyorum lg nin gözünü sevim inanılmaz kolay işlevsel akıcı bir menüsü vardı ekstra özellikleride cabası müşteri bulsam hemen satıcam telefonu

Aslında kullanımı kolay çok karışık değil fakat eksikleri var. Bende ilk aldığım zaman çok yadırgamıştım ama alışıyorsun, mesela ben de şuan mi mix kullanıyorum, bir önceki telefonum da redmi note 4 dü.

İlk önce whatsapp mesaj ikonu üzerinde kaç mesaj gelirse gelsin 1 yazıyor du buna çok takmıştım ama artık alıştım.

Bildirim seslerinde 3. parti uygulamalardan indirdiğim sesi bildirim sesi yapamıyorum, önceden oluyordu güncelleme ile bozdular ve daha da düzelmedi.

Kilit ekranından whatsapp mesajlarını cevaplayamıyorsun.

Bildirim çubuğuna düşen bildirimleri okumak tam bir eziyet, çift parmakla aşşağı çekmen lazım, telefon büyük olunca bu çok zor oluyor.

gibi gibi eksikleri var, bunlar bir çırpıda aklıma gelenler.

Bende çok kısa bir süre LG g2 kullanmıştım, lg yi sevmesem de arayüzü inanılmaz kullanışlıydı gerçekten, hatta bazı özelliklerini arıyorum desem yalan olmaz. Onda da kronik sorun çok fazla, nefret ederim o işlerden. O yüzden lg bana uzak.

Oyla:
Üst Alt