Çözüldü Mi Mix 2 yakınlık sensörü arama esnasında çalışmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mtonan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
okan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
1
Cihaz Perşembe günü elime gecti, ilk gün kullanmadım dün arama esnasında ekranın kapanmadigini fark ettim. Başkasında böyle bir problem var mı.

mtonan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
okan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar bilgi amaçlı yazıyorum, eski telefon yedeğinizi aldığınızda mix 2 yakınlık sensorü çalışmıyor, fabrika ayarlarına dönmemiş gerek düzelmesi icin.

Oyla:

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Açıkçası işlem basit. Telefon hakkında bölümüne girip Çekirdek sürümü üzerine 3 defa bastığınızda açılan Hardware tests bölümünden 9.Proximity sensor yazısına tıklayıp yakınlık sensörüne eliniz ile üzerini kapatıp tekrar kaldırdığınızda değer 0 olmuyorsa calibrate yazısına basıp Pass yazısı aktif olana kadar ve değer elinizi sensör üzerine getirip 0 olup kaldırdığınızda 5.0 oluyorsa işlem tamamdır.

Oyla:

mtonan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
okan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O testi yaptıktan sonra anladım zaten böyle bişey olduğunu, sensör çalışıyor, arama esnasında işe yaramıyor sadece. Formatlayınca düzeliyor. Bilgi amaçlı bi başlık oldu bu, birinin işine yarar elbet.

Oyla:

LARK38

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ERHAN
Cihazım
MIX2 MIUI10
Konular
16
bende hhardware test bolumunde oyle bir ayar yok hocam nasil kontrol edebilirim calisip calismadigini.
Açıkçası işlem basit. Telefon hakkında bölümüne girip Çekirdek sürümü üzerine 3 defa bastığınızda açılan Hardware tests bölümünden 9.Proximity sensor yazısına tıklayıp yakınlık sensörüne eliniz ile üzerini kapatıp tekrar kaldırdığınızda değer 0 olmuyorsa calibrate yazısına basıp Pass yazısı aktif olana kadar ve değer elinizi sensör üzerine getirip 0 olup kaldırdığınızda 5.0 oluyorsa işlem tamamdır.
bende hhardware test bolumunde oyle bir ayar yok hocam nasil kontrol edebilirim calisip calismadigini.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt