Yardım Mi Mix 2 Kullananlar Gelebilir mi?

ArdaHades

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
SonyXperiaZ1
Konular
5
Merhaba abilerim,kardeşlerim ben 15 yaşında bir kardeşinizim malum anne baba parasıyla geçiniyorum neyse kısa keseyim.Ekimde mi mix 2 alınır mı sizce ve yüksek düzey oyunlarda performansı nasıl örn asphalt 8,pubg, modern combat Vs. Şarjından memnun musunuz? Ve son olarakta mi mix 3 sizce ne zaman çıkar ve oldu da Ekim de çıkarsa mi Mix 2 almak için geç mi olur ?

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Merhaba abilerim,kardeşlerim ben 15 yaşında bir kardeşinizim malum anne baba parasıyla geçiniyorum neyse kısa keseyim.Ekimde mi mix 2 alınır mı sizce ve yüksek düzey oyunlarda performansı nasıl örn asphalt 8,pubg, modern combat Vs. Şarjından memnun musunuz? Ve son olarakta mi mix 3 sizce ne zaman çıkar ve oldu da Ekim de çıkarsa mi Mix 2 almak için geç mi olur ?
Mi Mix 2 hakkında bilgim yok ama mi mix 3 çıkmaz. Çünkü mi mix 2s çıktı. Bir dahaki mi mix telefonu ne zaman çıkar Allah bilir :)

Oyla:

Aresfatih

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mix2
Konular
6
Madem anne baba parasıyla alınacak mix2 her işini görür kardeşim şuan piyasadaki en iyi en performanslı islemcilerden birini kullanıyor her oyunu açar uzun süre kullanırsın 6gb ram fazlasıyla yeter, alabilirsen 128gb al tabiki, büyük ekran video oyun için çok iyi, şarj ortalama 6saat civarı ekran veriyor. Mix2s için fiyat farkına değmez mix3 ancak seneye cikar

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bence kararı şu an değil Ekimde vermek daha mantıklı. Madem ki öncelik oyunda bugün tanıtılacak olan black shark'ı da değerlendirmeye alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Oyla:

ArdaHades

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
SonyXperiaZ1
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence kararı şu an değil Ekimde vermek daha mantıklı. Madem ki öncelik oyunda bugün tanıtılacak olan black shark'ı da değerlendirmeye alabilirsiniz.
Peki yanıtınız için teşekkürler.Harcamalarımı ayarlamaya çalışıyorum bundan dolayı şimdiden karar veriyorum.Black shark'ı bugün gördüm bana göre çok güzel bir telefon gerek özellikleri gerek şekli Vs. Tekrardan çok teşekkürler yanıtınız için kararımı değiştirdim.İyi günler.

Oyla:
Üst Alt