Yardım Mi mix 2 kapandı açılmıyor

Berk_ay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berk
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
İyi geceler arkadaslar foruma yeni üye oldum mi mix 2 kullaniyorum telefonu kapattım ancak geri açmaya çalıştığımda ise açılmıyor şarjı doluydu yardimci olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
İyi geceler arkadaslar foruma yeni üye oldum mi mix 2 kullaniyorum telefonu kapattım ancak geri açmaya çalıştığımda ise açılmıyor şarjı doluydu yardimci olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Telefonu usb kablo ile bilgisayara bağladığınızda aygıt yöneticisinde her hangi bir değişiklik oluyormu? oluyorsa cihazı ne olarak görüyor fotoğraf ekleyin sorununuza çözüm bulmaya çalışalım.

Oyla:

Berk_ay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berk
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu usb kablo ile bilgisayara bağladığınızda aygıt yöneticisinde her hangi bir değişiklik oluyormu? oluyorsa cihazı ne olarak görüyor fotoğraf ekleyin sorununuza çözüm bulmaya çalışalım.

Bağladım hocam hiç tepki yok zaten telefonu kapatmadan önce kulakligimida görmedi kapatıp açayım dedim açılmadı

Oyla:

kera

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kenan
Cihazım
Xiaomi mi 4-
Konular
2
merhaba.bendede ayni sorun var model redmi 4 prime. 3 gundur ayni sorun var. telefou fastbootda acib rtwrp modunda yeniden rom yukledim.normal calisiyor fakat kapatdikdan sonra yine ayni sorun var. aksamda 3 -4 kez kaapatib acdim calisiyiodu. sarja koydum yine acilmadi telefon yine yeniden rom yukledim kapatmicam telefonu sorun bulunana kimi

Oyla:

Berk_ay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berk
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
merhaba.bendede ayni sorun var model redmi 4 prime. 3 gundur ayni sorun var. telefou fastbootda acib rtwrp modunda yeniden rom yukledim.normal calisiyor fakat kapatdikdan sonra yine ayni sorun var. aksamda 3 -4 kez kaapatib acdim calisiyiodu. sarja koydum yine acilmadi telefon yine yeniden rom yukledim kapatmicam telefonu sorun bulunana kimi

İşin garip tarafı ben rootlamadım telefonda kendim kapattım normalde çalışıyordu şimdi hiç tepki yok

Oyla:

Fataldose

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergin
Cihazım
Mi 10T Pro
Meslek
Mobile Software
Konular
0
Ses açma ve power tuşuna 15 20 sn basılı tutun bakalım tepki verecek mi hocam?

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Berk_ay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berk
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
Ses açma ve power tuşuna 15 20 sn basılı tutun bakalım tepki verecek mi hocam?

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok maalesef hiç tepki yok
[doublepost=1529233142,1529230762][/doublepost]Kulaklığı bağlayıp açmaya çalışınca telefon açıldı hatta şimdi telefondan yazıyorum tel açıkken kulaklık çalışmıyor ama şarj oluyor kulaklık başka telde çalışıyor Ilgınc bir durum dönüştürücü bozuk galiba

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Bağladım hocam hiç tepki yok zaten telefonu kapatmadan önce kulakligimida görmedi kapatıp açayım dedim açılmadı
Cihazın garantisi varsa garantiye gönderin yoksa, cihazın batarya batarya soketini söküp takarak denemek lazım.

Oyla:

Berk_ay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berk
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
Cihazın garantisi varsa garantiye gönderin yoksa, cihazın batarya batarya soketini söküp takarak denemek lazım.

Hocam yukarda belirttiğim gibi tel açıldı ama kulaklık çalıştırmıyor şarj oluyor telefonda kulaklığı takınca açıldı şuan acik

Oyla:

lerolande

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Endüstri Mühendisi
Konular
1
Kulaklık kısmında sorun var gibi. Bazen pislik dolabiliyor. Kürdanla vs temizlemeyi deneyin bir hocam. Kısa devre yapıyor olabilir.

Oyla:
Üst Alt