Yardım Mi Mix 2 de mi e-posta uygulaması sorunu için yardımcı olur musunuz

StarSOzi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan Seki
Cihazım
Mi Note 2
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.3.0 (PDEMIXM) 9PKQ1.190118.001
Telefon Modeli
Mi Mix2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba telefonum başlıkta da belirttiğim gibi mi mix 2 telefonu miui 11 e güncelledikten sonra e postalarımı senkronize edememeye başladım her seferinde yeniden mi e-posta dan mail hesabımı silip tekrar eklemem gerekiyor ve bu durum her iki saatte bir oluyor. mail hesabımı eşitlemek istediğimde "Hesap bilgilerinin süresi doldu. Yeniden oturum açmak için dokunun" uyarısı veriyor dokunup oturum açmak istediğimdede Hesap "Couldn't access outlook server (Hesap kimliği doğrulanamadı yeniden eklemeyi deneyim)" diye mesaj veriyor. Bu sorun hem hotmail hem live hem google maillerimdede aynı oluyor. Sorun miui11 e geçtikten sonra başladı denediğim yöntemler mi e-postayı sıfırlama tü hesapları kaldırım yeniden yüklemek oldu. farklı bir yerde ayarı mı var benim gözden kaçırdığım acaba
Gönderdiğim resimlerede bakım yardımcı olabilirseniz çok mutlu oolurum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-01-23-12-45-07-971_com.android.email.jpg
    Screenshot_2020-01-23-12-45-07-971_com.android.email.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_2020-01-23-12-45-17-341_com.android.email.jpg
    Screenshot_2020-01-23-12-45-17-341_com.android.email.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_2020-01-23-12-45-38-955_com.android.email.jpg
    Screenshot_2020-01-23-12-45-38-955_com.android.email.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 11

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Merhaba telefonum başlıkta da belirttiğim gibi mi mix 2 telefonu miui 11 e güncelledikten sonra e postalarımı senkronize edememeye başladım her seferinde yeniden mi e-posta dan mail hesabımı silip tekrar eklemem gerekiyor ve bu durum her iki saatte bir oluyor. mail hesabımı eşitlemek istediğimde "Hesap bilgilerinin süresi doldu. Yeniden oturum açmak için dokunun" uyarısı veriyor dokunup oturum açmak istediğimdede Hesap "Couldn't access outlook server (Hesap kimliği doğrulanamadı yeniden eklemeyi deneyim)" diye mesaj veriyor. Bu sorun hem hotmail hem live hem google maillerimdede aynı oluyor. Sorun miui11 e geçtikten sonra başladı denediğim yöntemler mi e-postayı sıfırlama tü hesapları kaldırım yeniden yüklemek oldu. farklı bir yerde ayarı mı var benim gözden kaçırdığım acaba
Gönderdiğim resimlerede bakım yardımcı olabilirseniz çok mutlu oolurum
Hesap ekleme yaparken, her şeyi default ayarlarıyla mı çözüyor sunuz?
Yoksa, tüm ayarları elden mi giryorsunuz..
Eğer ikinci şıkkı kullanıyor iseniz, onun yerine sistemin ayarlarını kendisinin yapmasına bırakın.

Veyahutta live.com uzantılı e-posta adresi microsoft tarafından kapanmış olabilir mi diye aklıma geldi.
O'nun yerine outlook.com kullanma imkanınız varsa onu deneyin.

Oyla:

StarSOzi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan Seki
Cihazım
Mi Note 2
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selamlar, yanıtlarınız için teşekkür ederim

Gmail'i filan kullanın hocam.
Hocam şimdilik zaten geçici olarak gmail kullanmak zorunda kaldım ama memnun değilim mi e-posta bana daha pratik ve kullanışlı geliyor karanlık mod ile telefona tam uyumuda cabası.

Hesap ekleme yaparken, her şeyi default ayarlarıyla mı çözüyor sunuz?
Yoksa, tüm ayarları elden mi giryorsunuz..
Eğer ikinci şıkkı kullanıyor iseniz, onun yerine sistemin ayarlarını kendisinin yapmasına bırakın.

Veyahutta live.com uzantılı e-posta adresi microsoft tarafından kapanmış olabilir mi diye aklıma geldi.
O'nun yerine outlook.com kullanma imkanınız varsa onu deneyin.
Her şey default ayarlarda ayarları manuel yapmıyorum hocam otomatik kendi kurulum yapıyor. live.com aktif sadece mailin uzantısı live.com ama outlook üzerinden bağlanıyor.

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39

Hocam şimdilik zaten geçici olarak gmail kullanmak zorunda kaldım ama memnun değilim mi e-posta bana daha pratik ve kullanışlı geliyor karanlık mod ile telefona tam uyumuda cabası.

Her şey default ayarlarda ayarları manuel yapmıyorum hocam otomatik kendi kurulum yapıyor. live.com aktif sadece mailin uzantısı live.com ama outlook üzerinden bağlanıyor.
Deneme amaçlı olarak outlook.com uzantılı bir e-posta kullanabilir misiniz?
En azından hatanın sadece live.com kaynaklı olup/olmadığını anlamış olursunuz.

Oyla:

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
17

mi mail haricinde farklı uygulamalara açıksanız bluemail tavsiye ederim, karanlık tema desteği var her mail ile sıkıntısız çalışmakta ve tamamemen ücretsiz
7/24 mail kullandığımdan mail kullanımı benim için önemli ve outlook tan bu uygulamaya geçtim gayet memnunum

Oyla:

StarSOzi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan Seki
Cihazım
Mi Note 2
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Deneme amaçlı olarak outlook.com uzantılı bir e-posta kullanabilir misiniz?
En azından hatanın sadece live.com kaynaklı olup/olmadığını anlamış olursunuz.
Denedim malesef sonuç değişmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mi mail haricinde farklı uygulamalara açıksanız bluemail tavsiye ederim, karanlık tema desteği var her mail ile sıkıntısız çalışmakta ve tamamemen ücretsiz
7/24 mail kullandığımdan mail kullanımı benim için önemli ve outlook tan bu uygulamaya geçtim gayet memnunum
Durum böyle devam ederse önceki miui sürümüne dönme kararı aldım. Sanırım yeni versiyonla alakalı bir sorun. farklı mail uygulamaları kullanmayı pek düşünmedim açıkçası şimdilik gmail ile idare ediyorum. bir süre daha bekleyim her hangi bir güncelleme alıp düzeltmezlerse bir önceki miui ye dönüş yaparım

Oyla:
Üst Alt