Haber Mi Mix 2 Android 10 Güncellemesi Alacak

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Xiaomi’den kullanıcıları sevindiren yeni MIUI 11 hamleleri

Xiaomi, akıllı telefonları için hazırladığı yeni arayüz yapısı MIUI 11 için güzel adımlar atmaya devam ediyor. Firma yeni sürüm için hızlı davranıyor.

Xiaomi MIUI 11 güncellemesi, destekli cihazlar için birçok yerde dağıtıma çıkmaya başladı. Firma yeni arayüzü kullanıcılara ulaştırmak adına ciddi çalışmalar yapıyor. Bu konuda son gelen bilgilere baktığımız zaman karşımıza ilk olarak Mi 8 SE modeli çıkıyor. Telefon için Çin’de Android 10 temelli MIUI 11 betasının “ekim güvenlik paketi” ile dağıtıma çıktığı aktarılıyor. Yeni sürümün betasını alan bir diğer model ise Android 10 işletim sistemi temelinde kızaklı amiral gemisi Mi Mix 3 ve bir önceki jenerasyon Mi Mix 2 oluyor. Bu model için de beta ilk olarak Çin’de yapılıyor. MIUI 11’in beta değil tam sürüm olarak geldiği ilk modellerden birisi ise Mi 6 oluyor. Ancak bu modele Android 10 gelmiyor. MIUI 11’in bu sürümde Android Pie üstüne kurulduğu aktarılıyor. Buna rağmen ilk olarak Çin’de çıkan sürümde her özelliğin sunulduğu açıklanıyor.

Kaynak ; LOG

Rasit03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RAŞİT
Cihazım
POCO X5 PRO 5 G
Meslek
emekli teknisyen
Konular
5
bekliyorduk hocam isabetli olur

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bekliyorduk hocam isabetli olur
Ne yalan söyleyeyim ben beklemiyordum çoğu telefon 2 tane yükseltme alıyor sonrasında güvenlik yaması olarak alıyordu şaşırdım açıkçası Android 10 söylenenlere göre güzelmiş inşallah dedikleri gibidir

Asdqwer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yok :)
Cihazım
Mi 8
Konular
27
2 yıllık cihaz zaten. Vermeseydi baya olumsuz yorumlar alırdı.

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
2 yıllık cihaz zaten. Vermeseydi baya olumsuz yorumlar alırdı.
Çoğu marka 2 tane Android yükseltme verip bırakıyor buna üçüncü Android yükseltmesi verilince şaşırdım baya vermez diye düşünüyordum

Asdqwer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Yok :)
Cihazım
Mi 8
Konular
27
Çoğu marka 2 tane Android yükseltme verip bırakıyor buna üçüncü Android yükseltmesi verilince şaşırdım baya vermez diye düşünüyordum
2 android sürümden ziyade 2 yıl android sürüm güncelleme desteği veriyorlar diye biliyorum.

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
zaten alacagi aciklanmisti ki...
yanliz servise yollicam siz kurun kullanin ben artik gelince bakarim yakinlik sensorum caliamiyoe garantiyede az kaldi 4 ay olmasi lazim gondereyim kasada boya atmasindan dolayida kasayi segistirirler ins ben ust model talep edecem...
arzalar.
yakinlik sensoru
arka kapakda acilma
kasada darbe almadigi halde boya dokulmesi
pek muhtemel batarya sismesi kapak bundan dolayi acilmis olabilir suanlik sorunlarim bunlar :)

Rasit03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RAŞİT
Cihazım
POCO X5 PRO 5 G
Meslek
emekli teknisyen
Konular
5
Ne yalan söyleyeyim ben beklemiyordum çoğu telefon 2 tane yükseltme alıyor sonrasında güvenlik yaması olarak alıyordu şaşırdım açıkçası Android 10 söylenenlere göre güzelmiş inşallah dedikleri gibidir
inşaALLAH cihazda güzel ben beklemiyordum bu kadar yazılım destegini

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
zaten alacagi aciklanmisti ki...
yanliz servise yollicam siz kurun kullanin ben artik gelince bakarim yakinlik sensorum caliamiyoe garantiyede az kaldi 4 ay olmasi lazim gondereyim kasada boya atmasindan dolayida kasayi segistirirler ins ben ust model talep edecem...
arzalar.
yakinlik sensoru
arka kapakda acilma
kasada darbe almadigi halde boya dokulmesi
pek muhtemel batarya sismesi kapak bundan dolayi acilmis olabilir suanlik sorunlarim bunlar :)

Açıklandığını hiç görmedim forumda öyle bir konuda görmedim araştırmadım pek android 10 alacak telefonları belkide yazıyordu bir yerde inşallah düzelir telefonunuz

2 android sürümden ziyade 2 yıl android sürüm güncelleme desteği veriyorlar diye biliyorum.

Bende o şekilde biliyorum ancak çoğu telefona 2 sürüm yükseltme verip bırakıyorlar mix serisi xiaomi'nin için önemli bir seri bunu anlamış olduk

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
sadece mix degil xiaominin bütün telefonları önemli...
sanırım mi mix in alacagı son büyük güncelleme olabilir yaa google güncellemeleri android 10dan itibaren artık marketten verecez diyordu inş. o sisteme geçiş yapar os güncellemelerini direk üreticilerden degilde google dan alırız.

Üst Alt