Satış Mi Mix 128/256 En Uygun En Hızlı Teslimat

emin tahir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahir
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
12
Arkadaşlar bir süredir formda aktif olarak yazamıyorum ama mümkün olduğunca, takip etmeye çalışıyorum. Formda çok sayıda görüştüğüm arkadaşım beni tanırlar ve bilirler. Abim Çin'de yaşıyor sık sık gidip geliyor,sürekli telefon getirtiyorum(Yaklaşık 3 yıldır) ama buralarda satmıyorum genelde çevre ve eş dosta getiriyorum(telefoncu değilim devlet memuruyum) ondan dolayı buralarda pek ilanım olmuyor. Beni tanıyan arkadaşlar bilirler, isteyen içinde referans veririm.
Gelelim asıl konuya, önümüzde ki hafta abim gelecek yanında 3-4 telefon getirebileceğini söyledi. Mi mix şuan bulabiliyor yani ön sipariş vs. derdi yok. İsteyen arkadaşlarım olursa birkaç telefonu buradan isteyene verebilirim.

Mi Mix 4Gb / 128 Gb --- 940 $
Mi Mix 6Gb / 256 Gb --- 1010 $

Diğer satış yapan arkadaşlar gibi peşin ödeme 2 aya kalmaz teslim vb. şeyler anlamıyorum ben teslimat çok büyük bi sıkıntı çıkmazsa en geç 15 Aralık 2016 olur. Sipariş için belli bir oranda kapora verirseniz cihaz sizindir telefon kargoya verilmeden de paranın tamamını yollarsınız. Dileyen için Ankara, İstanbul, Isparta da elden teslim edebilirim.
Ben paranın tamamını hemen öderim diyen olursa da pazarlık yapılabilir. Sonuçta sermaye sizden olacak elbette fiyatta avantaj sağlayacaktır.
İlgili sitelerde farkı tarafınızdan ödenmesi koşuluyla satış açabilirim bu sayede kredi kartı ile taksit imkanı olabilir.
Söylemeden geçmeyelim ben hiç bir zaman gelen telefonun kutusunu şu yada bu nedenle açmam, bana göre kutusu açılmış telefon kullanılmasa bile 2.el olmuştur. "Benim için fark etmez sıfır olsun da kutusuz olsun içeriği tam olsun yeterli" derseniz fiyat yine değişir, sonuçta yolcu yanında geliyor....bu sayede bir fazla cihaz getirilebilir.
Fiyatı oldukça uygun tuttuğumu düşünüyorum sonuçta kısa sürede teslim yani stokta! bu fiyatlara herhangi bir ilan göremedim ben. Onun içi yukarda belirttiğim haller hariç pazarlık ve takas olası değil.
İmei yazılım destek konusunda kimsenin şüphesi olmasın isteyene kullanıma hazır halde isteyene uzaktan destek isteyene kapalı kutu olarak teslim ederim.
Herkese iyi forumlar dilerim....

alaca

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alaca
Cihazım
Mi5
Konular
1
Türk lirasının değer kaybetmesinden dolayı ben bekleme taraftarıyım .. kur fiyatları yüksek şuanda.

emin tahir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahir
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Piyasanın en büyük sıkıntısı zaten, sürekli yükselen dolar kuru...

batyus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Galaxy s2
Konular
0
sadece mi mix mi yoksa mi5s plus falanda olur mu?

emin tahir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahir
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi mix temini zor ve şuanda bulabiliyoruz ondan mi mix olarak yazdım, isteyen olursa diğer modellerde de yardımcı olurum.

alaca

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alaca
Cihazım
Mi5
Konular
1
Piyasanın en büyük sıkıntısı zaten, sürekli yükselen dolar kuru...
Aslında telefon bedava dolar 2tl olsa 2bin tlye iPhone 7 Plus almak gibi birşey 3500 ağır gelir bütçemiz yok

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt