Yardım Mi Mi Fold 3 Root

tahakalayci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
mi note 10
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
China orjinal ROM
Telefon Modeli
Mi Mix Fold 3
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba,

Mi Mix Fold 3 telefonumu rootlamak istiyorum. Bu arada bu root konusunu ilk kez yapmaya çalışıyorum.

Sırasıyla şunları yapıyorum:

1. Telefona Github'dan Magisk yükle.
2. Bilgisayara Mix Fold 3 MIUI 14.1.9 için ROM'u indir ve klasörün içindeki boot dosyasını telefona gönder.
3. Telefondan Magisk'i açarak Magisk bölümünde "Install" linkine dokunarak "Select and Patch a File"ı seçip, boot dosyasını seçip "Let's Go"ya tıkla.
4. Oluşturulan Patch'ı bilgisayarda kurulu olan "Minimal ADB and Fastboot" klasörünün içerisine taşı.
5. "Minimal ADB and Fastboot" üzerinden "fastboot flash boot magisk_patched-26300_VgY42.img komutunu yazarak dosyayı telefona taşı. (İşlem başarıyla tamamlanıyor.)
6. Telefonu yeniden başlat ve Magisk'i aç.

İşte bu noktadan Magisk bölümünde "Installed N/A" yazıyor. Ve Superuser ile Modules sekmeleri aktif olmuyor.

Bu sorunu nasıl aşacağım konusunda kıymetli tecrübelerinize ihtiyacım var. Ekran görüntüsünü ekledim.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-10-27-17-57-22-966_com.topjohnwu.magisk.jpg
    Screenshot_2023-10-27-17-57-22-966_com.topjohnwu.magisk.jpg
    275,6 KB · Görüntüleme: 15
Moderatör tarafında düzenlendi:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Merhaba,

Mi Mix Fold 3 telefonumu rootlamak istiyorum. Bu arada bu root konusunu ilk kez yapmaya çalışıyorum.

2. Bilgisayara Mix Fold 3 MIUI 14.1.9 için ROM'u indir ve klasörün içindeki boot dosyasını telefona gönder.
3. Telefondan Magisk'i açarak Magisk bölümünde "Install" linkine dokunarak "Select and Patch a File"ı seçip, boot dosyasını seçip "Let's Go"ya tıkla.
4. Oluşturulan Patch'ı bilgisayarda kurulu olan "Minimal ADB and Fastboot" klasörünün içerisine taşı.
5. "Minimal ADB and Fastboot" üzerinden "fastboot flash boot magisk_patched-26300_VgY42.img komutunu yazarak dosyayı telefona taşı. (İşlem başarıyla tamamlanıyor.)

İşte bu noktadan Magisk bölümünde "Installed N/A" yazıyor. Ve Superuser ile Modules sekmeleri aktif olmuyor.

Bu sorunu nasıl aşacağım konusunda kıymetli tecrübelerinize ihtiyacım var. Ekran görüntüsünü ekledim. Sorunun çözümü için mobilegourmettr@gmail.com'a e-posta da gönderebilirsiniz.

hocam twrpden magisk zip dosyasını flashlamayı dener misiniz

Oyla:

ziko876

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zikow
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Yok
Konular
5
Merhaba,

Bu sorunu nasıl aşacağım konusunda kıymetli tecrübelerinize ihtiyacım var. Ekran görüntüsünü ekledim. Sorunun çözümü için mobilegourmettr@gmail.com'a e-posta da gönderebilirsiniz.

twrp den magisk zipini flaşlasanız olmuyormu?

Oyla:

tahakalayci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
mi note 10
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Mi Mix Fold 3 için TWRP dosyası bulamıyorum :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi Mix Fold 3 için TWRP dosyası bulamıyorum :(

Cihaz yeni olduğu için twrp çıkmamış fakat geliştiriciler özel twrp portlamış. fakat siz recoveryi flashlamadan önce cihazı fastboot modda pcye bağlayın minimal adb and fastbootu açın hocam. "fastboot getvar product" yazın eğer babylon yazdığından eminseniz twrpyi flashlayın

Oyla:

tahakalayci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
mi note 10
Konular
2

Cihaz yeni olduğu için twrp çıkmamış fakat geliştiriciler özel twrp portlamış. fakat siz recoveryi flashlamadan önce cihazı fastboot modda pcye bağlayın minimal adb and fastbootu açın hocam. "fastboot getvar product" yazın eğer babylon yazdığından eminseniz twrpyi flashlayın
Dosyayı indirdim. "fastboot getvar product" yazdım ve babylon yazısını gördüm. Minimal ADB and Fastboot ile indirdiğim dosyayı telefona gönderdim. ancak şimdi telefon açılmıyor. ses kısma ve güç tuşu, ses açma ve güç tuşu..vs basıyorum, telefon titriyor ama ekran açılmıyor. ne yapmam lazım şu aşamada?

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Dosyayı indirdim. "fastboot getvar product" yazdım ve babylon yazısını gördüm. Minimal ADB and Fastboot ile indirdiğim dosyayı telefona gönderdim. ancak şimdi telefon açılmıyor. ses kısma ve güç tuşu, ses açma ve güç tuşu..vs basıyorum, telefon titriyor ama ekran açılmıyor. ne yapmam lazım şu aşamada?
Hocam twrp mi fold 3 için. siz recoveryi hangi komutla flashladınız?

Oyla:

tahakalayci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
mi note 10
Konular
2
Hocam twrp mi fold 3 için. siz recoveryi hangi komutla flashladınız?
evet mi fold 3 telefonum. komuta şunu yazdım: fastboot flash recovery twrp_babylon.3.70-12.img

dosya adı bu şekildeydi indirdiğim. OKAY finished dedi ve ekran gelmedi.

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
evet mi fold 3 telefonum. komuta şunu yazdım: fastboot flash recovery twrp_babylon.3.70-12.img

dosya adı bu şekildeydi indirdiğim. OKAY finished dedi ve ekran gelmedi.
Hocam böyle olmamalı. Twrpyi deneyen herkes sorunsuz çalıştığını söylemiş.. Telefonun ses kısma ve güç tuşuna hiç kaldırmadan ekranda fastboot yazısı görene kadar basın. Daha sonra aynı komutla cihazın kendi romunun içindeki recovery.img dosyasını flashlayın.

Oyla:

tahakalayci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taha
Cihazım
mi note 10
Konular
2
Hocam böyle olmamalı. Twrpyi deneyen herkes sorunsuz çalıştığını söylemiş.. Telefonun ses kısma ve güç tuşuna hiç kaldırmadan ekranda fastboot yazısı görene kadar basın. Daha sonra aynı komutla cihazın kendi romunun içindeki recovery.img dosyasını flashlayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran gelmediği için yapamıyorum. ekran hiç açılmıyor.

Oyla:
Üst Alt