Soru MI Mesajlaşma Kurma ve Geç Açılma

Dutchman2

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
redmi 8
Konular
1
Selamlar, anneme Redmi 8 telefon aldık. Hızı çok iyi değil ancak onun için yeterli seviyede sosyal medya ve iletişim uygulamalarını rahatlıkla açıyor. Ancak telefonda varsayılan gelen Google arama ve mesajlaşma çok yavaş açılıyor. Özellikle mesajlara girerken 10 saniye kadar bekletiyor. Mi mesajlaşmayı kurup bu sorundan kurtulmak istiyorum ancak uygun apk bulamadım. nereden bulabilirim?

ayrıca eğer google mesajlaşmanın yavaş açılma sorununu çözebilirsem onu da kullanabilir. iki sorunumdan birisinin çözülmesi çok yardımcı olacaktır teşekkürler.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Selamlar, anneme Redmi 8 telefon aldık. Hızı çok iyi değil ancak onun için yeterli seviyede sosyal medya ve iletişim uygulamalarını rahatlıkla açıyor. Ancak telefonda varsayılan gelen Google arama ve mesajlaşma çok yavaş açılıyor. Özellikle mesajlara girerken 10 saniye kadar bekletiyor. Mi mesajlaşmayı kurup bu sorundan kurtulmak istiyorum ancak uygun apk bulamadım. nereden bulabilirim?

ayrıca eğer google mesajlaşmanın yavaş açılma sorununu çözebilirsem onu da kullanabilir. iki sorunumdan birisinin çözülmesi çok yardımcı olacaktır teşekkürler.
Google mesajlaşma uygulamasının verilerini temizlediniz mi?
Eğer telefonu 2. El aldı iseniz telefonu aldıktan sonra harf reset yaptınız mı?

Oyla:

Dutchman2

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
redmi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Google mesajlaşma uygulamasının verilerini temizlediniz mi?
Eğer telefonu 2. El aldı iseniz telefonu aldıktan sonra harf reset yaptınız mı?
Merhaba evet denedim ancak hala aynı hızda açılıyor.
cihaz sıfır hepsiburadadan aldım tr garantili bugün kurulumunu yaptım.

Oyla:
Üst Alt