Yardım Mi mesaj ve kişiler senkronizasyon

h_k_yavuz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
HAYRETTİN
Cihazım
XİOAMİ Mİ A1
Konular
9
Merhaba redmi 8 kullanıyorum. Telefon miui 11 ve global hindistan rom u yüklü. Sorunum fotoda görüldüğü gibi mi cloud uygulamasında bütün her şey yedekleme yapıyor bir tek mesajlar ve kişiler haricinde. Ne yaptıysam olmadı. Asıl numaramın yerine 2. Numarami girdim yine sadece o kısımları senkronizasyon yapmadı. mesaj ve kişiler uygulaması xiaomi nin uygulaması. Google değil.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sıkıntı nerede olabilir. Yardımcı olur musunuz.
Telefon root lu bu arada.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Merhaba redmi 8 kullanıyorum. Telefon miui 11 ve global hindistan rom u yüklü. Sorunum fotoda görüldüğü gibi mi cloud uygulamasında bütün her şey yedekleme yapıyor bir tek mesajlar ve kişiler haricinde. Ne yaptıysam olmadı. Asıl numaramın yerine 2. Numarami girdim yine sadece o kısımları senkronizasyon yapmadı. mesaj ve kişiler uygulaması xiaomi nin uygulaması. Google değil.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sıkıntı nerede olabilir. Yardımcı olur musunuz.
Telefon root lu bu arada.
Cep telefonuna sms doğrulaması gelir onu yaptığınız zaman eşlenir,ama baya sıkıntılı bir şey

Oyla:

h_k_yavuz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
HAYRETTİN
Cihazım
XİOAMİ Mİ A1
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cep telefonuna sms doğrulaması gelir onu yaptığınız zaman eşlenir,ama baya sıkıntılı bir şey
Onu da denedim. Kodu da giriyorum. Kabul ediyor. Sıkıntı yok. Ama sadece bu ikisini senkronizasyon yapmıyor.

Oyla:
Üst Alt