Öncelikle herkese iyi geceler bu yazdıklarımı yaklaşık 2. haftamı doldurdugum Mi Max 3 üzerinden yazıyorum daha öncelerin Mi Max 2 kullanırken de öyleydi global kararlı güncellemeler hep en son Max 2 ye geliyordu keza Android yükseltmesi dahi alamadı almayacakta çoktan unutuldu ki almaması iyi olmuş Max 3 ün Android 8.1.0 üzerine tam olarak oturmadıgını optimizasyon noktasında sıkıntıları oldugunu soylemek yalan olmaz hani Mi Max 2 de en son Miui 10 beta kullanıyordum ve de şunu şöylemeliyim ki Miui 9 Global Kararlıda ki kasmalar gram yoktu batarya süresi keza çok iyi gidiyordu performansı yerindeydi size düşüncelerimi kendimce açıklamaya çalıştım son olarak Max 3 e Android 9 gelir mi ? Belki gelir ama Android sürümü yükselmektense mevcut sürümle optimizasyonu oturmuş stabil bir Miui görmek daha güzel olucaktır
Not1:Ayrıca ses kalitesi ve batarya performansı itibari ile Mi Max 2 nin yanından geçemiyor.+ olarak altta kapasitif tuşlar olmasındansa tam ekran kullanımı muhteşem
Not2: Mİ Max 4 ü heyecanla bekliyorum inşallah daha stabil ve optimozasyonu tam bir cihaz olurda alırken tereddüt etmeyiz.İyi forumlar
Not1:Ayrıca ses kalitesi ve batarya performansı itibari ile Mi Max 2 nin yanından geçemiyor.+ olarak altta kapasitif tuşlar olmasındansa tam ekran kullanımı muhteşem
Not2: Mİ Max 4 ü heyecanla bekliyorum inşallah daha stabil ve optimozasyonu tam bir cihaz olurda alırken tereddüt etmeyiz.İyi forumlar