Yardım Mı max kullanıcı yorumlari

selectif

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
18
Selamlar
Mı max kullanan deneyen artıları eksileri yönünde bilgisi olan ustalar varsa bu cihaz hakkında fikirlerinize ihtiyacım var cihazı görmedim ancak incelediğimde gözüme hoş gelen bir yapısı var değerli yorumlarınızı fikrime etki edecek
Saygılar

eskiyapar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
5
3 aydır kullanıyorum. 32 GB versiyonunu.Güzel telefon.Şık,seri,dikkat çekici.Büyüklüğüne alisiliyor.Güzel cihaz.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

gunebakanweb

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
3
Bende 1.5 aydır 32 gb versiyonu kullanıyorum. Baya büyük bir telefon. Arkadaşın dediği gibi kısa sürede alışılıyor. Çanta kullanıyorsanız taşımada bir sorun olmuyor. İncelik olarak iyi. Metal yekpare arka kapak. Pili oldukça güçlü. Hız ve ram oldukça iyi. Global türkçe rom mevcut. Parmak izi okuyucu, Çift tıkla ve ekran da parmak kaydırma ile ekran açma mevcut. Ben çok sevdim kısacası.

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Türkiyede çok sık bulunmayan bir cihaz baktığım kadarıyla.
Nasıl ve ne kadara temin ettiğinizi paylaşabilirmisiniz? Hepimiz için bilgilendirici olur.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

eskiyapar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
5
1100 lira.3 ay önce sahibindenden almıştım.

Oyla:

gunebakanweb

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
3
Ben 985 TL ye aldım. Aldığım yerde şu an 957 TL.

Oyla:

mbunal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
M.Barış ÜNAL
Cihazım
Xiaomi MiMax
Konular
13
bende forumdaki daveygrohl adlı arkadaştan almıştım 1100 tlye. 2-3 ay kadar oldu herhalde hatırlamıyorum ilk gelen 32 gblık modellerden. şu ana kadar herhangi bir sıkıntım olmadı. makina oldukça iyi. pili 2 günü çıkarıyordu. şimdi bi akıllı bileklik bağladım günü anca çıkarıyor. bunun dışında büyüklük sorunun yoksa illa al derim. daha büyük istersen asusu bekle. belki ben asusun yeni modelleri makul seviyede olursa değiştirebilirim asusla. dikkat: değiştirme sebebim daha büyüğüne geçmek, cihazla alakalı değil. yoksa ben çok memnunum. gerçekten herşeyi ile harika cihaz.

Oyla:

retchop

Ağlayabilseydiniz, anlayabilirdiniz.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi note 3
Konular
8
Büyüklükle ilgili sıkıntınız yoksa tavsiye edebilirim. Cihaz büyük olduğundan pek ilgi görmedi gözlemlediğim kadarıyla ama arkadaşların da yazdığı gibi zamanla alışılıyor aslında. Cepte taşımak biraz problemli. Büyük olduğu için dikkat etmek gerekiyor. Tasarımı, pil performansı, işlemci performansı muazzam, en önemlisi de telefonla internette sörf yapmak, film izlemek büyük ekrandan dolayı çok daha keyifli oluyor.

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar, yorumlarınıza bakılırsa herkes memnun, iyi bir cihaza benziyor, söylediğiniz gibi boyutlar biraz problem, hem tablet hem telefon
Tekrar teşekkürler.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
bende forumdaki daveygrohl adlı arkadaştan almıştım 1100 tlye. 2-3 ay kadar oldu herhalde hatırlamıyorum ilk gelen 32 gblık modellerden. şu ana kadar herhangi bir sıkıntım olmadı. makina oldukça iyi. pili 2 günü çıkarıyordu. şimdi bi akıllı bileklik bağladım günü anca çıkarıyor. bunun dışında büyüklük sorunun yoksa illa al derim. daha büyük istersen asusu bekle. belki ben asusun yeni modelleri makul seviyede olursa değiştirebilirim asusla. dikkat: değiştirme sebebim daha büyüğüne geçmek, cihazla alakalı değil. yoksa ben çok memnunum. gerçekten herşeyi ile harika cihaz.
Bunun bir üstü 7" bir tablet hocam :D

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

Oyla:
Üst Alt