Yardım mi max dokunmatik sorunu lüften yardım(çozene hediye göndericem)

hakayd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
xiaomi mi ma
Konular
3
merhaba 3 aydır mi max var bende ve hepsıburada com dan aldım ıkı hafta once dokunmatik sorunu oldu kendı kendıne uygulamalara giriyor whatsaptan yaxarken kendı kendıne farklı kelimeler atıyor bazen parmak okoyucu calışmıyor bunlara sebep servise verdım 6.0 versiyonu yenıden yukleyıp geri verdiler ama sorun bi kac gun sonra devam etmeye basladı dokunmatık resmen sapıtıyor cok canımı sıktı bu durum..bugun 8.2.3.0 otomatık geldi yukledim ama aynı sorun devam ediyor yenıden servıse vermeden pc uzrrınden teknık yapılacakları sırası ıle anlatırmısın?yada bu sorunumu cozen arkadasa cam sakızı coban armaganı hediye göndericem.

sean2645

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anıl Diren
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
9
büyük ihtimalle bu bir donanımsal sorun bunuda forum üzerinden çözmek zor anacak forumda tamirat yapan arkadaşlar ile görüşerek bir çözüm bulabilirsiniz

Oyla:

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Dokunmatik sapıttığında neresi sapıtıyor? Muhtemelen ince bir hat boyunca basıyor gibi oluyordur. Ayarlar Hakkında Kernel(Çekirdek) sürümüne 5 -6 defa hızlıca basıp donanım testlerini açın. 12.seçenek touch sensor olmalı. Eğer ekranda olmaması gereken dokunmalar oluyorsa, orda görebilirsin. Ve ekran fotoğrafı çekip burda paylaşır mısın?

MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

hakayd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
xiaomi mi ma
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O testi yaptim defalarca orda sorun yok.uygulamayi kendi kendine aciyor fotoyu tikliyorsun baska bi resim aciyor kendi kendine uygulamaya giriyor whatsapta yazarken benim istegim disinda sozcukler yaziyor yazilimla ilgili bi sorun kesinlikle..

Oyla:

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
çin malı telefonların kaderi bu sankı 3 telefonum vardı hepside arkadasın bahsettitiği arıza ile garantıye gitti

Oyla:

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
O testi yaptim defalarca orda sorun yok.uygulamayi kendi kendine aciyor fotoyu tikliyorsun baska bi resim aciyor kendi kendine uygulamaya giriyor whatsapta yazarken benim istegim disinda sozcukler yaziyor yazilimla ilgili bi sorun kesinlikle..

Ayarlar-Ek ayarlar-Geliştirici seçenekleri menüsünden İşaretleyici konumu ayarını açın. Bir müddet kullanın. Ekranda bastığınız yerleri gösteriyor. Sapıttığı zaman ekrana basılıyor gibi oluyor mu ,anlarsınız.
Eğer oluyorsa donanım sıkıntısı olabilir.

MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt