Çözüldü Mi max 3 wifi sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ruzgarozis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ruzgar
Cihazım
Mi max 3
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10
Telefon Modeli
Mi max 3
Bootloader Kilidi
Açık
Mi max 3 cihazimla arkadasin telefonunu modem yapinca wifi de sorun yok evden baglanmaya calistigim zaman internete girmiyor . Evdeki diger cihazlarda sikinti yok . Neden yapiyor acaba wifiyi unut tekrar baglan dedim bayada denedim . Sorun war yardimci olabilirmisiniz acaba neden yapar .. simdiden tesekkur ederim destekleriniz icin not : orjinal delta garantili tr cihazi

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Öncelikle modeminizi kapatıp açmanızı tavsiye ederim. Düzelmezse modem ayarlarınızda ilgili bir problem olabilir. Farklı bir telefonda Wifi analyzer tarzı bir uygulama ile boş bandları tespit ettikten sonra bu bandlar üzerinden yayın yapmasını sağlayın. Düzelmezse şifrelemeyi değiştirin. (WPA, WEP, WPA2 vs.) Yine çözüm olmazsa 802.11 standartını değiştirebilirsiniz. (a/b/g/n)

Oyla:

Ruzgarozis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ruzgar
Cihazım
Mi max 3
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle modeminizi kapatıp açmanızı tavsiye ederim. Düzelmezse modem ayarlarınızda ilgili bir problem olabilir. Farklı bir telefonda Wifi analyzer tarzı bir uygulama ile boş bandları tespit ettikten sonra bu bandlar üzerinden yayın yapmasını sağlayın. Düzelmezse şifrelemeyi değiştirin. (WPA, WEP, WPA2 vs.) Yine çözüm olmazsa 802.11 standartını değiştirebilirsiniz. (a/b/g/n)
Tesekkur ederim halledildi . Modem guvenlik ayarlariyla ilgili defender diye bisey acikmis kapanttim duzeldi

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt