Çözüldü Mi Max 3 şarj aleti aşırı ısınıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Felix Weber

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
.
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui Global Kararlı 10.2
Telefon Modeli
Mi Max 3
Bootloader Kilidi
Kapalı
Dün Cepport dan aldıgım Xiaomi Mi Max 3 cihazını kutudan çıkan şarj cihazıyla şarja taktım cihazın çok hızlı şarj oldugu aşikar lakin şarj aleti aşırı ısınıyor bu konuda ne yapmalıyım ?

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Hızlı şarjda cihazınız yüksek akım çektiği için ısınması son derece doğaldır.

Oyla:

Felix Weber

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
.
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hızlı şarjda cihazınız yüksek akım çektiği için ısınması son derece doğaldır.
Daha önce Mi Max 2 kullandım o da hızlı şarj oluyordu lakin şarj cihazı gayet normaldi telefona bir zararı olmaz inş tedirgin etti beni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Miui Türkiye yetkililerinden sitede aktif olanlar var yardımcı olabilirler mi rica etsem ?

Son düzenleme:
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Daha önce Mi Max 2 kullandım o da hızlı şarj oluyordu lakin şarj cihazı gayet normaldi telefona bir zararı olmaz inş tedirgin etti beni

Miui Türkiye yetkililerinden sitede aktif olanlar var yardımcı olabilirler mi rica etsem ?

Hızlı şarj olurken bataryanınızın ve şarj cihazınızın bir miktar ısınması normaldir. Kabaca söylersek el değmeyecek ısılara çıkmadığı sürece sorun olmaz. Şarj olurken cihazın ısısını ölçe imkanınız varsa kaç dereceye çıktığını söyleyebilirseniz daha net bir yorum yapılabilir.

Oyla:

Felix Weber

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
.
Konular
5
Hızlı şarj olurken bataryanınızın ve şarj cihazınızın bir miktar ısınması normaldir. Kabaca söylersek el değmeyecek ısılara çıkmadığı sürece sorun olmaz. Şarj olurken cihazın ısısını ölçe imkanınız varsa kaç dereceye çıktığını söyleyebilirseniz daha net bir yorum yapılabilir.
Cihaz şarj olurken ısınmıyor ısısı stabil kablodada problem yok adaptor çok ısınıyor dün ilk şarja taktıgımda o kadar ısınmıştı ki şarjdan çekmek zorunda kaldım bugün nispeten düne nazaran o kadar da sıcak degildi yanlız bilemedim tedirgin oldum adaptor xiaomi logolu veya üretim degil galiba çünkü üzerinde xiaominin üretmiş olduguna dair bir emare yok dün alırken dikkatimi çekmişti lakin acelem oldugu için soramamıştım

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Cihaz şarj olurken ısınmıyor ısısı stabil kablodada problem yok adaptor çok ısınıyor dün ilk şarja taktıgımda o kadar ısınmıştı ki şarjdan çekmek zorunda kaldım bugün nispeten düne nazaran o kadar da sıcak degildi yanlız bilemedim tedirgin oldum adaptor xiaomi logolu veya üretim degil galiba
Cihazı cepporttan aldığınızı belirtmişsiniz. Kutu içeriğine müdahale etmezler hocam. Xiaomi'nin kutu içerisine koyduğu şarj cihazı neyse o çıkmıştır. Şarj cihazınızın bir fotoğrafını ekler misiniz?

Oyla:

Felix Weber

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
.
Konular
5
Buyrun

Cihazı cepporttan aldığınızı belirtmişsiniz. Kutu içeriğine müdahale etmezler hocam. Xiaomi'nin kutu içerisine koyduğu şarj cihazı neyse o çıkmıştır. Şarj cihazınızın bir fotoğrafını ekler misiniz?
Ekledim bakabilirsiniz.

Ayrıca şimdi Miui Türkiye youtube sayfasında ki Mi Max 3 videosuna baktım şarj cihazı farklı

Son düzenleme:
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Oyla:

Felix Weber

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
.
Konular
5
Sorun çözüldü yardımcı olan ustadlara teşekkürler hepinize iyi forumlar ve de iyi akşamlar

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt