- Adım
- furkan
- Cihazım
- redmi 5 plus
- Konular
- 29
Viper4androidden bahsediyor hocam3 tane düğme var Dolby de
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Viper4androidden bahsediyor hocam3 tane düğme var Dolby de
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
uygulama kurmadan olmuyor sanirim yada o tuşa basip ayarlar kısmindan yapilicak uygulamasizİlk basta
- Ses tuşlarını kullanmadan ses paneli nasıl kontrol edilir?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediruygulamasını kurunuz. Daha sonra aşağıda ki işlemleri uygulayınız.
Ayarlar > Ek Ayarlar > (Touch Asistant)Kısayol Düğmesine giriniz.
Kısayol düğmesini kendi isteğiniz doğrultusunda yada bende ki gibi ayarlarını 3. ve 4. ekran alıntısına göre yapabilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Telefonunuzun sağ kenarında çıkan Kısayol Düğmesi(Touch Asistant) üzerine tıkladığınızda yada benim gibi ayarlarını yaptıysanız parmağınızı kısayol düğmesi üzerinde yukarı doğru elinizi kaydırdığınızda ses paneli otomatik olarak açılacaktır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yukarıda yer alan kısayol düğmesinin görüntüsünü ekran alıntısı olarak yakalayamadım. Ayarları yaptığınızda kısayol düğmesinde uygulama eklenecek ve direk ses paneli açılacak.
Hocam müsait olduğunuzda bu aşağidan yukariya kaydirinca goolge açilmasini istemiyorum nasil engelleriz bunuMerhaba arkadaşlar malum forum içerisinde ki konularda aslında bolca yöntem ve fikirler mevcuttur. Hem bildiklerimizi aktarmak için hemde bilmediğimizi öğrenmek için böyle bir konu açmayı düşündüm. Eğer konuyu destekleyecek olursanız anlam ve önemi kat kat artacaktır.
Bu konu altına sürekli olarak yeni eklenti, özellik ve nasıl yaparım sorusuna verilebilecek cevaplar eklenecektir. Sizlerde kendi bildiğiniz yöntemleri konu altına açık ve net şeklinde yazarsanız mesaj linkini ilk mesaj içerisine eklerim.
Nasıl yaparım?
Yöntemler:
Eklentiler:
- Geliştirici seçenekleri nasıl açılır?
- Usb hata ayıklama nedir ve nasıl açılır?
- En küçük genişlik nasıl değiştirilir?
Uygulamalar:
- Dolby Digital Plus kurulumu ve ayarları nasıl yapılır? Anlatım: PURE
- ViPER4Android FX kurulumu ve ayarları nasıl yapılır?
- Terminal Üzerinden çözünürlük ve ekran genişliğini düzenleme nasıl yapılır?
Müsait olduğum vakitlerde yukarıda yazan yöntem ve eklentileri konu içerisine ekledikten sonra link vereceğim.
uygulama kurmadan olmuyor sanirim yada o tuşa basip ayarlar kısmindan yapilicak uygulamasiz
Hocam müsait olduğunuzda bu aşağidan yukariya kaydirinca goolge açılmasını istemiyorum nasil engelleriz bunu
sürekli goolge geliyor arama
nasil yaparizda iptal ederiz bunu teşekkürler
Mi max 3 te bu yok malesef nerden giriliyor buralara ne ara yazip çikiyor nede uygulamalardan çikiyor efendimUygulamasız yapabilmek için kısayol düğmesi kodları düzenlenmesi gerekiyor. Bir ara touchasistant.apk yı editlemeye çalıştım ama sonuç olumsuz oldu.
Ayarlar uygulamasını girdikten sonra arama çubuğuna "ARA" yazınız. ARA (Sistem uygulamarı/ara) çıkan sonuca tıklayın ve "Yukarı kaydır" yazısına tıklayarak pasif edebilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Diğer yöntemer:
Ayarlar > uygulamaları yönet > tüm uygulamalar girdikten sonra "ara" adlı uygulamayı devre dışı bırakın. Eğer devre dışı kalmıyorsa twrp üzerinden apk dosyasını silebilir yada root kurarak sistemden kaldırabilirsiniz.
Bizde mi max 3 kullanıyoruz. Global rom içerisinde farklıysa bilemiyorum ama daha açık şekilde şöyle anlatayım.
Malesef efendim global.romda boyle.bir ayar goremedim mi 10 arayuzunde yok malesef
- Arama çubuğunu tamamen devre dışı nasıl bırakılır yada parmağı yukarı kaydırarak açılması nasıl engellenir?
Bizde mi max 3 kullanıyoruz. Global rom içerisinde farklıysa bilemiyorum ama daha açık şekilde şöyle anlatayım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri takip ederek yukarı kaldırı pasif edeceksin.
Yöntemler:
- Ayarlar uygulamasını girdikten sonra arama çubuğuna "ARA" yazınız. ARA (Sistem uygulamarı/ara) çıkan sonuca tıklayın ve "Yukarı kaydır" yazısına tıklayarak pasif edebilirsiniz.
Ayarlar > uygulamaları yönet > tüm uygulamalar girdikten sonra "ara" adlı uygulamayı devre dışı bırakın. Eğer devre dışı kalmıyorsa twrp üzerinden apk dosyasını silebilir yada root kurarak sistemden kaldırabilirsiniz.
- Diğer yöntemer: