- Adım
- Yunus
- Cihazım
- Mi Max 3
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global 10.3.1.0
- Telefon Modeli
- Mi MAX3
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhaba;
Cihazım da konuşurken karşı tarafa, alt mikrofondan kendi sesim değil, sadece üst taraftaki mikrofondan(ortam sesini alan) diğer sesler gitmekte.
Kişiler etraf sesinden beni duyamıyor. Kısacası ortam sesi filtrem çalışmıyor gibi.
Bu sorun iki önceki güncelleme sonrasında başladı. Son güncelleme ile çözümleneceği belirtilmiş ama nedense olmadı.
Android sürümü: 9 PKQ1.181007.001
MIUI sürümü: Global 10.3.1.0
Özellikle sormak istediğim, bu cihaza ilk satın aldığım zamanki romu tekrar yükleme şansım var mı?
Ya da nasıl bir yol izlemeliyim?
Teşekkürler
Merhaba tekrar;
Buradan yola çıkarak, Ayarlar - Google(Sistem - Cihaz) - Arama,Asistan ve Ses - Google Asistan - Gelen ekranda Asistan Tabı - Aşağıda Asistan Cihazları kısmında telefon. Bu ekranda Google Asistan kapalı konuma getirdim.
Sihirli şekilde sorun düzeldi Ses çok net olarak karşıdan duyulabiliyor.
Asistanın miktofonu kullanması yada bir yetkilendirme sorunu nedeni ile cihazın ortam sesini kısma özelliği durdu sanıyorum.
İnşallah bundandır ve tekrarlanmaz
Bu sorunun daha net çözümü/iletimi gibi konular için yardımınızı rica ederim.
Cihazım da konuşurken karşı tarafa, alt mikrofondan kendi sesim değil, sadece üst taraftaki mikrofondan(ortam sesini alan) diğer sesler gitmekte.
Kişiler etraf sesinden beni duyamıyor. Kısacası ortam sesi filtrem çalışmıyor gibi.
Bu sorun iki önceki güncelleme sonrasında başladı. Son güncelleme ile çözümleneceği belirtilmiş ama nedense olmadı.
Android sürümü: 9 PKQ1.181007.001
MIUI sürümü: Global 10.3.1.0
Özellikle sormak istediğim, bu cihaza ilk satın aldığım zamanki romu tekrar yükleme şansım var mı?
Ya da nasıl bir yol izlemeliyim?
Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba tekrar;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Buradan yola çıkarak, Ayarlar - Google(Sistem - Cihaz) - Arama,Asistan ve Ses - Google Asistan - Gelen ekranda Asistan Tabı - Aşağıda Asistan Cihazları kısmında telefon. Bu ekranda Google Asistan kapalı konuma getirdim.
Sihirli şekilde sorun düzeldi Ses çok net olarak karşıdan duyulabiliyor.
Asistanın miktofonu kullanması yada bir yetkilendirme sorunu nedeni ile cihazın ortam sesini kısma özelliği durdu sanıyorum.
İnşallah bundandır ve tekrarlanmaz
Bu sorunun daha net çözümü/iletimi gibi konular için yardımınızı rica ederim.
Son düzenleme: