Yardım Mi Max 3 Kesinlikle Rom Atamıyorum

mitocan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mithatcan
Cihazım
Mi max
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global V10.2.0
Telefon Modeli
Xiaomi Mi Max 3
Bootloader Kilidi
Kapalı
Öncelikle cümleten merhaba,

1 haftadır uğraştığım fakat sonuç alamadığım sorunum için yardımlarınızı bekliyorum üstadlarım.

Mi max 3 cihazımı Çin stabil versiyon yurt dışı olarak satın almıştım. BL kilidini kaldırdıktan sonra boş bir vaktimde global sürüme geçtim. Buraya kadar hiç bir sorun yaşamadım.

Ancak global sürüme geçtikten sonra cihaz kurulumu sırasında mi hesap şifremi soruyor ve yazdığımda telefon kendi kendine kapanıyor aynı yere geliyordu. Mi hesaba bilgisayardan oturum açarak cihazımı sildim ve bu sorundanda kurtuldum. Yeniden Global rom yükledim. Bu yüklememde BL kilidimide kitledim flash tool da unuttuğum için.

Sorunsuz bir şekilde olmuştu ki, twrp kurup root yetkilerini almak istedim. Bu işlemleri yaparken cihaz brick oldu.

Şuan ise denemediğim yöntem kalmamasına rağmen rom atamıyorum. Cihaz normal açılış ekranında iken 'This miui version can't be installed on this device' ekranına geçiyor.

Denediğim yöntemler:

Mi flash tüm versiyon ile Fastboot tan rom atma
Mitool programı ile Fastboot tan yükleme(misuite bağlantısı ile)
Test point bağlantısı ile com port olarak göstererek

Hiçbiri ile sonuç alamadım.
Yardımlarınızı bekliyorum hocalarım üstadlarım...

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
BL kilidiniz kilitlenmiş bir halde iken nasıl twrp kurup root yetkilerini almak istediniz, anlayamadım...ama anladığım kadarıyla cihazınız açılabiliniyor...güç tuşuna uzunca basıp, bırakınca ne olduğuna bir bakabilirmisiniz? O da olmazsa, size Sayın Zenex hocam yardımcı olabilecek kişidir

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Oyla:

mitocan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mithatcan
Cihazım
Mi max
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BL kilidiniz kilitlenmiş bir halde iken nasıl twrp kurup root yetkilerini almak istediniz, anlayamadım...ama anladığım kadarıyla cihazınız açılabiliniyor...güç tuşuna uzunca basıp, bırakınca ne olduğuna bir bakabilirmisiniz? O da olmazsa, size Sayın Zenex hocam yardımcı olabilecek kişidir

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Hocam yaklaşık 4 kere falan rom attım en sonunda twrp yaptiktan sonra ki atarken lock yapmışım.
Evet cihaz açılıyor ve Android açılma ekranında cant be installed hatası geliyor..

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Yukarda belirtmediginiz için soruyorum tekrar unclok tool ile bootloader kilidini açmaya çalıştınız mı fastboot ekranında

Oyla:

loof

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Mi 8
Meslek
Makina
Konular
9
Hocam yaklaşık 4 kere falan rom attım en sonunda twrp yaptiktan sonra ki atarken lock yapmışım.
Evet cihaz açılıyor ve Android açılma ekranında cant be installed hatası geliyor..

şu durumda bootloader kilidi kapalıysa tek yolunuz yetkili hesap ile cihazı açmakdir.başka HİÇBİR yolu yoktur.

Oyla:

mitocan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mithatcan
Cihazım
Mi max
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yukarda belirtmediginiz için soruyorum tekrar unclok tool ile bootloader kilidini açmaya çalıştınız mı fastboot ekranında
Evet bunuda denedim ama unlock tool cihazı kesinlikle görmüyor...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu durumda bootloader kilidi kapalıysa tek yolunuz yetkili hesap ile cihazı açmakdir.başka HİÇBİR yolu yoktur.
Yetkili hesap ile dahi yapamayanlar var bu durumu, ingilizcemin yettiği ve translate lerin yardımıyla öğrendiğim kadarıyla yurt dışı forumlarındanda baktığım üzere

Oyla:

loof

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Mi 8
Meslek
Makina
Konular
9
Evet bunuda denedim ama unlock tool cihazı kesinlikle görmüyor...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yetkili hesap ile dahi yapamayanlar var bu durumu, ingilizcemin yettiği ve translate lerin yardımıyla öğrendiğim kadarıyla yurt dışı forumlarındanda baktığım üzere
o cihazdan cihaza değişir bir denemek lazım.

Oyla:
Üst Alt